babsan22

Alla inlägg under mars 2011

Av Barbro Åberg - 24 mars 2011 16:36

Dagen gick bra till slut. Började 6 imorse för att hinna färdigt snittarna och allt annat som va på gång idag. Mycket att göra hela dan faktiskt. Vet inte varför men det känns grötigt och rörigt om dagarna.

  Idag var det kö genom hela centrum från 10-11 när H&M hade sitt nyöppnande. Första 100 fick 200 kronor att handla för så alla stog i kö, galningar!! Never ever gonna happen!!! Va in en sväng när jag hade slutat och det såg väl ut som i alla HM-butiker runt om i landet. Ljust och luftigt. Hade ingen lust att handla dock...

Gick hem till tvättstugan istället, mycke roligare.    

  Nu sitter jag och funderar på vad vi ska ha till middag, är inte ett dugg hungrig så då har jag ingen inspiration. Tror det blir nudlar och varm macka eller nåt liknande kulinariskt. Fast nudlar är ju ingen hit för mej att äta men jag får väl äta macka då! Ta en proteindryck istället.

  Måste ringa skatteverket oxå. Eftersom jag haft företag så måste man skicka in nån speciell blankett men jag vet inte vad jag ska fylla i den för jag va inte med så länge och lyckades heller inte få ta del av nån som helst vinst utan snarare tvärt om!! Känns löjligt att skicka in ett papper med en massa nollor på.

  Nåja, solen skiner och snön smälter. På lördag ska vi dra fram klockan en timme, mindre att sova (som om jag behövde det!!). Trött 25 timmar om dygnet.

  Tja det går väl över även det nångång.

Nä nu tänker jag överge er för idag, tjillevipp!!

Av Barbro Åberg - 23 mars 2011 16:47

Idag har det varit "hellday" . Haft asmycket att göra hela dan och hela tiden legat lite efter som man aldrig kommit ikapp för det hela tiden kommit nya grejer att göra.

Mycke beställningar och förberedelser för imorgon. Beställningar är ju inga problem i sej om man bara får vara ifred men det kommer hela tiden en lunch, 2 räkmacka, en lunch till .........

Imorgon har vi 120 snittar till kl 9, jättekul om man får va ifred. Hann förbereda lite grann. Och som om det inte räckte så fick vi även in 10 landgångar. Tur att man vet vad man har att göra om dagarna.

  Helt slut i hela kroppen så idag tänker jag faktiskt skita i att träna.

Tänkte gå in på skatteverket och deklarera, se om det funkar.

  Nä är så slut i huvudet idag så jag kommer inte på nåt mer att skriva så det är lika bra jag lägger ner verksamheten för idag. Tjillevipp alla små fjärilar!!

Av Barbro Åberg - 22 mars 2011 21:12

Jobbade till halv 5, hem och hämtade barnen och så åkte vi till Skärholmen för Emma behövde ett par nya skor. Uggs är inte så jättebra när det är blött ute för dom suger åt sej som svampar (vilket jag nämnde när hon skulle köpa dom!!). Hittade sneakers på stadium till båda, ett par lila till Emma och svarta till Andreas, fina!!

  Nu, bättre sent än aldrig, sitter jag här vid mitt köksbord och skriver. Kokade en kopp te för det är så förbannat kallt (21,3 grader inne) som jag blandade ner 2 msk proteinpulver i så jag ska få lite extra protein till mina förtvinade avslappade muskler.

  Fick mens imorse oxå så nu fattar jag varför jag har haft chokladnoja i en vecka. Har väl gått upp 4 kilo oxå säkert, vågar fan väga sej under den här veckan..  ;)

Känner mej jättetrött så jag ska bara fixa ungarnas skor så ska jag nanna lite sen.

Vi får höras mer imorgon. Natti natti!!

Av Barbro Åberg - 21 mars 2011 14:51

Idag var ju inte vädret det allra roligaste men det är iallafall varmt. Vi har 7,4 plus på termometern och snön bara smälter i rasande fart. Usch så synd!! Eller hur!!! Hoppar nästan jämfota av glädje.

  Har grymt ont i hela kroppen efter gårdagens massage. Känner mej helt mörbultad i ryggen och hade huvudvärk i morse men den har gått över tur nog. Ska iväg och träna ikväll så får vi se om nåt av det försvinner eller om jag har ännu mer träningsvärk imorgon. 

  Idag ska jag äta på McDonalds med "tanterna". Eller ja tanter är vi väl inte allihop men 3 av 7 möjliga. Vi brukar kalla oss så för enkelhetens skull. Ska bli trevligt att prata lite skit och kolla hur alla har det, man hinner ju inte prata på jobbet. Fast nu är vi ju bara 3 kvar på jobbet så... Dom andra har dragit vidare till andra jobb eller pensioner.

  Nu har jag varit duktig och druckit ett glas med fruktsoppa med 2 msk proteinpulver i. Blir lite läskigt grynig konsistens men det funkar, bättre än nutrilett iallafall för dom blir jag kräkfärdig av att bara se påsarna. Kan det bero på att man druckit skiten lite för länge?!    

  Har slängt in en köttfärslimpa i ugnen och måste skala lite potatis till det och så får dom gräddsås. Blir bra till familjen!

  Nu ska jag sätta fart så middan blir klar till 4 så Andreas hinner äta innan träningen. Tjillevipp!!

Av Barbro Åberg - 20 mars 2011 15:18

Så nu är äntligen alla kalas över. Tror alla var nöjda, jag tyckte iallafall det var asskönt att bara komma dit, underhållning för barnen i en timme sen käka och åka hem. Helt kanon!! Ingen förberedelse, ingen städning, inga måsten, bara komma och sen gå.

  Sabina ringde och senare lade min massagetid med en timme, gör inget så länge den inte avbokas. Ska bli väldigt skönt, väntar och längtar.

  Nu har Mats satt på en film så jag ska lägga mej i soffan en stund. Känner mej helt slut efter helgens aktiviteter. Har iallafall gjort en smoothie med banan, juice, mjölk och proteinpulver. Adios amigos!!

Av Barbro Åberg - 20 mars 2011 09:56

Ett kalas avklarat och bara ett kvar. Ska ha bowlingkalas kl 12-2 och sen är det över. Sen ska jag på massage kl 4, ska bli sååååååå skönt!! Behöver verkligen det. Har inte fått massage sen innan nyår så nu är det verkligen dax.

  En underbar dag idag med strålande solsken från klarblå himmel och 2,7 plus grader. Ska bara skriva klart så ska jag ta och fixa frukost.

Vågen visade - 0,5 så jag får väl skylla på tårta och kakor att det inte blev så mycket mer. Måttbandet visade iallafall -2 cm i midjan så....

Måste bli lite bättre på att få i mej mina proteiner bara. Kan ju göra smoothie idag för jag har bananer, gottigott!! Ta till mellis kanske?!

Annars är det inte så mycket som hänt. Mats äldsta dotter Camilla kom och hälsade på igår oxå med sin kille William så Andreas blev jätteglad. Inte så ofta hon kommer över.

Nu så får man gå ett varv med snablis, åh jag hör att min käre make just tog fram den så jag ska nog sitta en stund till.    

Nä ska ta och fixa frukost medans han dammsuger. Kanske återkommer lite senare!

Over and out!

Av Barbro Åberg - 19 mars 2011 08:59

Ursäkta alla glada men igår hann jag inte skriva nåt som ni märkte. Det va bara stressa runt i centrum för att handla det sista och sen hem. Hann göra tacopajerna igår, hoppas dom går att äta.

  Roine ringde nu på morgonen och sa att dom inte kommer för Wilma spyr. Vill inte ha nån kräksjuka så vi får ses nån annan gång!!

Mats och Emma har åkt in till Eriksdalshallen för Emma ska tävla i katapokalen, håller tummarna!! Vi sjöng för Andreas innan dom åkte.

Nu tänkte jag bara slänga in några rader innan vi ska baka tårtbottnar och kanske kokosrutor/mormorsrutor/kärleksmums/chokladrutor. Har varit lite lat och köpt alla kakor och bullar. Har förvisso gjort skinklåda och tacopaj och ska baka tårta men har inte orkat gjort nåt mer.

Motionera snablis lite sen när bottnarna är klara så man slipper ha all sand kvar på hallmattan. Andreas dammsög förvisso hallen igår men det syns inte längre. Hopplöst när det är så mycke grus på gatorna. Nä ska sätta fart så vi blir klara. Måste ju koka kaffe oxå. Kanske hörs senare.

Av Barbro Åberg - 17 mars 2011 19:41

..tvättat en maskin tvätt, på gång med en till, skinklådan står i ugnen (Andreas hjälpte mej att skala potatis), diskmasinen går och nu sitter jag i vardagsrummet och kollar lite tv samtidigt.

  Tänkte nog göra en av tårtbottnarna imorgon men får se om jag orkar. Kanske ska göra en av tacopajerna istället.

Visst ja, måste ju marinera ribsen till imorgon oxå, får jag inte glömma bort. Kanske ska göra det på en gång innan det börjar nåt skoj program.

Lika bra jag gör det så natti natt för idag!!

Om mej


Gjorde en gastric bypass operation den 11/1-11 och har berättat lite om vägen till ett lite smalare liv.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Bloggar jag följer

ankanplankan.wordpress.com

hea71.bloggplatsen.se

bypassoperation.blogg.se

imsavimsas.blogspot.com

mygastricbypassoperation.blogg.se

alladessaliv.blogg.se

lenalindberg.bloggplatsen.se

eela.bloggplatsen.se

besöksräknare

Min gästbok

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

viktgradering


Ovido - Quiz & Flashcards