babsan22

Alla inlägg under mars 2011

Av Barbro Åberg - 31 mars 2011 17:02

Skriv gärna nåt i gästboken. Behöver inte vara mycket, räcker med ett hej men d vore kul för min egen skull att se vem eller vilka som varit och hälsat på.

Tack!

Av Barbro Åberg - 31 mars 2011 16:48

Idag har jag varit hos frissan. Färgade och fixade lite slingor och sen kortade av det hela lite granna. Blev riktigt nöjd faktiskt. Ser inte riktigt ut som jag bara. Sen så fixade Marina lugg och då ska man lära sej det oxå, tycker att det kliar i pannan med lugg.    Ska bara duscha och få bort alla småhår. Emma klippte sej oxå nu, hon gjorde page, jättefin. Hon duschar nu så jag får hoppa in efter  middan.

  Idag blev det så avancerat som kalops som jag gjorde storkok för ett tag sen. Skönt att ha klart i frysen så nu tog jag upp en påse och hällde i en burk champinjoner och sen koka potatis. Under tiden kan jag sitta här och skriva!!    Jättepiffligt!

  Andreas är hemma hos Carro så jag får låna Patricks bil och hämta honom sen, Mats har badminton så våran bil försvinner. 

  Nu ska jag fixa klart middan så vi höres!! Adjö!

Av Barbro Åberg - 30 mars 2011 17:51

Som vanligt mycke att göra på jobbet. Vet inte vad som hänt om det är jag som är förbannat långsam eller om det har ökat så mycke med kunder. Hoppas att det inte är jag!! La ihop butikens smörgåstårtor vid halv 4 som först. Kommer folk hela tiden.

Men solen skiner!!! Njuter varje sekund som den är framme!    

  Imorgon ska jag till frissan, ska bli skönt att bli lite ompysslad. Vet inte riktigt vad jag ska göra om jag ska raka av hela skiten eller bara klippa lite toppar. Marina brukar få fria händer, tycker hon är roligt!

  Idag är det kata-träning oxå. Är fortfarande inte speciellt motiverad, har verkligen fetlessnat på karate. Graderingslägret är i slutet på maj så det är inte så långt kvar. Bara några månader till sen så...

Nu börjar det bli dax att byta om så vi kommer iväg annars är risken att jag totalvägrar, latmasken börjar göra sej hörd!

  Ha en trevlig kväll alla hopa.

Av Barbro Åberg - 29 mars 2011 19:32

Imorse var jag sååååååå trött, snoozade en gång för mycke så det blev lite sent till jobbet eller jag va ju i tid men brukar va lite innan så man kan softa lite. Åt ett kokt ägg till frukost som höll på att komma upp igen, åt lite för fort och så var det hårdkokt så det blev väl väldigt torrt i magen.

Skönt nog så va de ganska lugnt, brukar inte va det på tisdagar så det va lite konstigt.

  Hem och laga mat och sen skjutsade Emma till träningen och nu sitter jag här och skriver. Blev avancerad pasta med laxsås. Hade lax i frysen sen vi gjorde ugnsbakad lax, brukar rensa det som blir kvar och slänga i påse. Bekvämt!

Undrar vad vi ska göra till middag imorgon?? Eller rättare sagt, undrar vad Emma ska laga till middag imorgon?! Hon ska nog få göra crispisar och potatismos.

  Tänkte snart hoppa in i duschen eller badet och sen tidigt i säng, fast det säjer jag varje dag och sen slutar det med att klockan hinner bli halv 11-11. Ska göra mej en proteindrink oxå, kanske gör den efter badet då?! Jo så får det bli. Kanske ska testa om jag får i mej mina nutrilett igen nu har det ju gått ett tag sen sist...

  Nu blev jag jättetrött så jag ska nog bara duscha annars kommer jag väl somna i badet, farligt, farligt!! Ska sätta lite fart så jag säjer natti natt!!  

Av Barbro Åberg - 28 mars 2011 16:41

Har varit lite stressigt på jobbet idag med. Lyckades hamna i disken till slut, ganska skönt det oxå. Ibland!

Fort hem efter jobbet och direkt till tvättstugan. Jag slutar 2 och stugan börjar 2 så det blir lite stressigt så att ingen hinner sno den vid halv 3.

  Till middag blev det köttfärsgryta a´la Barbro. Hittade ett recept i en tidning som jag lyckades modifiera lite. Potatis, kålrot, rotselleri, purjo, vitlök (skivad), morot, tomatkross, buljongtärning, köttfärs. Fräste på allt och slängde i en gryta med tomat, vatten och buljong. Fick puttra i en timme. Slängde i trattkantareller oxå som fick puttra med. Väldigt enkelt och smaka väl sådär, familjen tyckte det va gott för båda barnen tog om trots gnäll över alla rotfrukter. Är inne i en anti-mat period, inget är direkt gott. Serverade det hela med creme fraishe.

  Ska snart gå till stugan igen och vika ihop allt. Ska träna idag, kan inte påstå att jag är speciellt motiverad. Har verkligen ledsnat på karate just nu, ska köra fram till graderingen sen får det va ett tag. Kanske inte ens klarar den eftersom jag varit borta så mycke. Den som lever får se!! Tycker att allt är lite mycke just nu. Min lilla vårdepp har slagit till tror jag. Slå huvet i väggen några gånger så kanske det går över, eller så får jag krypa ner i sängen och sova till juni, kanske juli.

Solen skiner iallafall! Nu ska jag till tvättstugan, byebye!!

Av Barbro Åberg - 27 mars 2011 18:32

Åkte till mamma igår alldeles ensam och kom hem idag. Passade på att gratta min svåger när jag ändå var ute på landet. Skönt faktiskt att kunna åka utan barnen ibland. Emma skulle sova hos en kompis och Andreas skulle va hemma med pappa.

  Hjälpte mamma med att köra in 3 lass med ved, räcker i några dagar förhoppningsvis och jag fick lite motion (samt ont i ryggen) och en massa frisk luft.

  Idag åt vi våfflor (2 dar för sent) eftersom det inte blev några i fredags för vi grillade. Åt med skagenröra på, var riktigt gott men nu är jag lite illamående. Ska sluta äta pannkaka och våfflor, bakelser, tårtor och sånt för jag mår bara illa efter.

  Nu ska jag hoppa in i duschen eller kanske till och med tar ett bad, skönt.

Nu ska jag va lite med familjen så ha en trevlig avslutning på helgen. Adios!

Av Barbro Åberg - 26 mars 2011 09:58

Sitter och väntar på att melodikrysset ska börja så jag tänkte passa på att skriva lite till mina trogna läsare.    

  Förra veckan gick jag upp 1 kilo men skyller det på att jag fick mens samma dag (brukade gå upp typ 3-4 kilo varje gång jag fick mens) men idag när jag vägde mej så har jag gått ner 3 kilo, jippie!! Blev väldigt glad. Var tvungen att kliva av, skaka på vågen och kliva på igen men med samma resultat. GLAD!!!! Trots att jag åt en våffla igår! HA! God var den men mådde illa hela eftermiddagen efter.

  Idag ska jag åka till mamma, ska bara göra krysset så åker jag sen. Måste bara höra om dom är hemma först. Kan va bra kanske.. Är ju en bit att åka, fast jag vet var nyckeln är så in kommer jag ändå, fast det är ju roligare om dom är hemma när man åker dit för att träffa dom. 

  Nu börjar krysset så jag ska koka en kopp te och sätta mej att lyssna. Vi hörs imorgon igen. Ha det så gott i solen!

Av Barbro Åberg - 25 mars 2011 17:46

Slut på hellweek, thank god!!! Vet inte vad det varit med folk den här veckan men dom verkar inte ha velat ha kvar sina pengar. Tack för att dom gör att jag får lön men fy fan vad mycke vi har haft att göra.

  Solen skiner, man blir så lycklig bara av att se lampan på himlen. Snön smälter i rasande fart, guu vad lessen jag blir av det!! NOT! Gillar förvisso vintern men nu är det nog. Bort, bort, bort!!

  Hem och gjorde en potatisgratäng och sen ska vi grilla entrecote till det, gott!

Käka med Micke och Millan. Vet inte om vi ska va hos oss eller hos dom men det kvittar lika.

  Imorgon ska jag åka hem till mamma så då kanske det inte blir så mycke skriva om jag inte hinner innan jag sticker dit. Vi får se. Måste ju fota min svågers trägrejer han gör så jag har lite bilder att visa när jag ska sälja hans saker på Tullinge Marknad. Det ska bli riktigt roligt att stå och gapa lite på marknaden.

  Nä nu ska jag fixa lite med maten, ha det gott! Bye!






Om mej


Gjorde en gastric bypass operation den 11/1-11 och har berättat lite om vägen till ett lite smalare liv.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Bloggar jag följer

ankanplankan.wordpress.com

hea71.bloggplatsen.se

bypassoperation.blogg.se

imsavimsas.blogspot.com

mygastricbypassoperation.blogg.se

alladessaliv.blogg.se

lenalindberg.bloggplatsen.se

eela.bloggplatsen.se

besöksräknare

Min gästbok

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

viktgradering


Ovido - Quiz & Flashcards