babsan22

Alla inlägg den 3 mars 2011

Av Barbro Åberg - 3 mars 2011 16:04

..och solen skiner från klarblå himmel även idag. Snön börjar smälta så sakta och fåglarna kvittrar, fortfarande lite osäkra på om det verkligen är över men ändå lite vårligt. Oj det blev nästan lite poetiskt!!

  Idag va jag på vårdcentralen och tog bort såna äckliga "kärringvårtor"  (skinnflärpar som man får vid hals, under armar m.m.) Skönt att dom är borta men nu har man plåster typ överallt!! Nu kan man gå med linne i sommar utan att behöva bry sej!

Dagens middag blir spenatsoppa med kokt ägg och smörgås. Ska bli riktigt gott. Passar på att äta det innan Emma kommer hem för hon gillar inte spenat. Så soppan står på spisen och bubblar så det blir riktigt gottigott och äggen är kokta. Riktiga sprättägg från lokal "odlare" på landet. Lyckliga ägg!!     Ska snart skala dom så allt är klart.

  Imorgon är det fredag, då kommer min lilla tjej hem igen. Vi slåss och tjafsar men fan va jag saknar henne!! Mitt liv skulle va så mycket svårare och mer problematiskt utan henne. Fast samtidigt är det ganska lugnt utan..!

  Måste tacka Millan för att hon tagit hand om och roat min son under den här veckan!! Han hade haft ganska tråkigt sportlov annars. Fast imorgon ska Mats sluta tidigare från jobbet och så ska dom åka till Huddingebadet och bada innan det är dags att hämta Emma vid 5. Själv får jag gå hem och laga mat efter jobbet.

Undrar vad jag ska hitta för gott kött till den hemgjorda pommesen..?

Om mej


Gjorde en gastric bypass operation den 11/1-11 och har berättat lite om vägen till ett lite smalare liv.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Bloggar jag följer

ankanplankan.wordpress.com

hea71.bloggplatsen.se

bypassoperation.blogg.se

imsavimsas.blogspot.com

mygastricbypassoperation.blogg.se

alladessaliv.blogg.se

lenalindberg.bloggplatsen.se

eela.bloggplatsen.se

besöksräknare

Min gästbok

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

viktgradering


Ovido - Quiz & Flashcards