babsan22

Alla inlägg under juni 2011

Av Barbro Åberg - 14 juni 2011 17:58

Ytterligare en dag from hell är till ända. Började 6 imorse och slutade halv 5 så jag är lite mör idag. Blir tidig sänggång idag. Haft mycke mackor, sallader och smörgåstårtor idag men nu ska det förhoppningsvis bli lugnt fram till midsommar.

  Hade lite tur idag oxå, hann hem precis innan det började regna. Hade ingen jacka utan bara t-shirt så det va skönt att slippa bli blöt!

Avancerad matlagning idag. Tog fram lasagne och makaronilåda ur frysen. Ska inte ha nån matlåda till imorgon för jag ska äta rostbiff och potatissalladen som jag gjorde idag. Tror den blev riktigt lyckad. Majonnäs, gräddfil, ättiksgurksspad, ättiksgurka, rödlök, smörgåskrasse, basilika, svartpeppar och salt. Och så stå och gotta till sej över natten, mmmmmmm!!

  Nä ska ta och värma på maten innan klockan drar iväg för mycke.

Tjillevipp

Av Barbro Åberg - 12 juni 2011 21:30

Dagen har gått sakta och säkert.

  Andreas påminde mej om att han skulle ha matsäck imorgon så det var ju tur att jag skulle hämta Emma och Mikkis hos Ello så jag svängde förbi ICA på vägen dit.

Risifrutti, festis, drickyoghurt och 2 mackor blir nog bra som lunch. Slängde in en vattenflaska i frysen som får funka som kylklamp och drickbart. Ska bli varmt imorgon så han behöver mycke att dricka.

  Börjar bli lite sent men skulle behöva slänga i mej ett mellis till innan jag hoppar i säng. Undrars vad jag ska hitta på bara. Sno Andreas matsäck så får han göra en egen, hahaha! Nä så elak skulle jag aldrig kunna vara. Lite fruksoppa och några kex får det bli.

  Imorgon ska jag börja halv 7 oxå. Suck!! Jag som är så otroligt morgonpigg.  

Nåja får sova nån annan gång!! Nu säjer jag godnatt till er alla. Imorgon är det klassfest för Emmas klass och självklart så är jag med och petar i det hela. Att man aldrig kan va tyst!! 

Av Barbro Åberg - 12 juni 2011 12:37

Lite sliten idag. Var på studentfest igår och det blev lite blött så jag har lite skallebang idag. Trevligt var det iallafall och tur med vädret. Var hemma vid 2-tiden.

  Idag kommer det inte va många knop på mej. Emma ska på tjejmiddag men hoppas att Millan kan skjutsa till 4 så kan jag hämta vid 8. Hahaha Micke skjutsar och jag hämtar, asbra!!

  Håller just nu på att äta frukost. Kan inte säja att jag är så jättesugen men måste väl. Gjorde 2 mackor med ägg och kaviar men vi får se hur det kommer gå. Har nästan fått i mej 1 och magen gurglar väldigt oroväckande. Blev ju inte så noga med maten igår heller så... Kanske inte så konstigt att jag står still för helgernas matscheman är ju inte så värst engagerade. Blir inga 6-7 måltider/dag då inte. Kan va glad om jag får i mej 4 st. Jisses vad magen låter!!

  Undrar om vi har nån skojig film att kolla på så kan jag mysa ner i soffan istället. Låter som en bra sak idag.

Börjat på macka nr 2, magen gurglar ännu högre! Börjar frysa!

Letade upp mina tofflor och tog på mej en skjorta. Skönt!

  Nä ska leta upp en film, kanske ska köra lite Harry Potter idag? Känns som en god idé. Koka lite kaffe så jag får lite värme och så filt på i soffan.

Tjillevipp!!

Av Barbro Åberg - 11 juni 2011 14:52

Har utfodrat Andreas så han orkar träna 1½ timme till innan graderingen som börjar halv 4. Vi åkte hem igen efter lunchen så jag fick duscha och så har jag målat Emmas naglar eftersom vi ska på studenfest direkt efter Andreas är klar och har duschat. Han såg förvisso ut som han hade duschat efter första träningspasset. Tur jag tog med en handduk som han kunde torka sej på och så hade jag med shorts och t-shirt som han bytte till medan vi åt, så hängde vi upp dräkten i solen så den fick torka lite.

  Nu har jag målat mina naglar oxå fast med genomskinligt nagellack. Så stiligt. Synd att jag har såret på långfingret som förstör hela intrycket.   Varar lite men har börjat läka ihop. Blir nog ett snyggt ärr till!!

  Nu måste jag plocka ihop lite så ska vi åka ner till idrottshuset så vi får kolla lite. Varmt som bara den där inne så jag förstår att Andreas simmar i svett.

Hörs imorgon. Tjillevipp!! 

Av Barbro Åberg - 10 juni 2011 23:26

Bättre sent än aldrig. Arbetsveckan är över och vilken djävla vecka!!! Sån vill jag inte ha igen! Haft så förbannat asmycke att göra så usch.

Början på nästa vecka är inte heller så trevlig. Får börja tidigare på måndag för jag har 30 frallor till halv 8 och så är det smörgåstårtor att lägga ihop till tisdag. Tror det var 12 el 13 st. Fast Anna sa att hon skulle komma in och fixa dom men på tisdag får jag dekorera dom själv. Då skulle jag oxå börja tidigare för jag börjar dan med 40 fralla till halv 8. Sen har förhoppningsvis alla skolor gjort sitt så vi får lite lugn och ro ett tag. Iallafall fram till midsommar.

  Idag blev det grillad kotlett. Lite gnällig angående kotlett för den är så förbaskat torr men den blev okej. Fixade sallad och potatissallad till oss och klyftpotatis till Andreas, han är lite gnällig angående grönsaker.

  Imorgon har han uppgraderingsläger som börjar klockan 10. Mats får skjutsa ner honom och sen ska han till Skärholmen för att köpa presentkort på NewYorker till Hanna för studenten och sen till en kompis till Emma för hon ska på kalas på söndag.

  Under tiden ska jag fixa lunch till Andreas framför allt men även oss.

Efter uppgraderingen ska vi snabbt hem och duscha av honom och sen ska vi på studentfest. Får se hur det blir! Förhoppningsvis trevligt!

  Nu ska jag sova. God natt!

Av Barbro Åberg - 9 juni 2011 18:01

Sååå trött. Lyckades fastna igår med nån film med Kevin Bacon. Inte så bra men kunde ändå inte sluta titta. Skiten sluta fem över 11 så jag va jättepigg i morse. Eller inte!!

  Just nu är jag singel hemma. Barnen är och badar och Mats har stuckit till sin badminton så jag är helt solo. Riktigt skönt. Satt ute en stund när jag kom hem och tog min bok med mej men jag har sällan ro att sitta så länge så efter en timme gick jag in igen.

  Funderar på att börja med nåt matnyttigt men vet inte vad. Tog fram kotletter men tycker det är lite sent nu att börja med dom. Tar dom imorgon istället. Får gräva lite i frysen och se om det finns nåt färdigt som man kan köra i micron. Behöver ingen matlåda till imorgon för vi ska äta färskpotatis, matjesill, gräddfil och gräslök. Chefen bjuder!! Gottigott!

  Kan man strunta i mat helt och håller för jag känner mest för att krypa upp i soffan och bara vara. Orkar inte engagera mej i nåt just nu.

Snälla semester kom fort, stanna länge..!!

Av Barbro Åberg - 8 juni 2011 17:49

Idag hade vi asmycke att göra på jobbet. Tur att Anna kom även idag och fixade smörgåstårtorna för jag hade INTE hunnit. 18 stycken blev det idag. Imorgon är det 1. Lite skillnad!!

Mycke lunch och mycke mackor oxå. Folk är som tokiga. Ska väl inte klaga för så länge dom kommer så får jag lön.

  Mitt i lunchen lyckades jag dra fingret med knogen över stålkniven på plastfilmen så blodet sprutade. 1½ cm långt jack ända ner till benet, gissa om jag höll på att svimma?? Pinnen full med lappar på luncher som skulle ut, inte riktigt läge för det just då. Ont satan gör det fortfarande. Undras om man kanske borde gått och fått det sytt eller nåt? Varje gång jag lyckas vika på fingret så går det upp och börjar blöda igen. Nåja det som inte döda det härdar, eller tvärt om!

  Idag har jag gjort lasagne på färska lasagneplattor, får vi se hur det går. Blev iallafall en djävla massa. Gigantisk form, hehe. Mycke mat till min enorma mage! Ska väl förhoppningsvis få hjälp med att äta upp.

Många matlådor i frysen..

  Nu slutar Andreas träning så dom är väl hemma om en kvart-tjugo minuter. Hoppas allt är klart då och att det inte blir torrt. Fick spä ut såsen några gånger för att den skulle räcka.

  Doftar gott och bara "lite" vitlök.

Nu ska jag packa ihop så vi går ut och sätter oss för att äta. Mats kommer att gnälla för att det blir varmt men det struntar jag i.

Hörs kanske senare!

Av Barbro Åberg - 7 juni 2011 20:48

Överlevde dagen trots allt. Lyckades glömma mobilen hemma bara annars var allt som vanligt. Blev väldigt tyst och lugnt!!

  Annars så var det som vanligt mycke att göra, tur att Anna kom och la ihop alla smörgåstårtor annars hade jag aldrig hunnit göra allt färdigt. Hoppas hon kommer imorgon och dekorerar dom oxå. Har en massa lyxlandgångar till klockan 9 som ska hinnas med oxå.

  Idag hade vi föräldramöte för att ungarna ska ha klassfest så vi hade gjort massutskick till alla föräldrar i klass 6a och 6b, alltså ungefär 33 elever för att dom skulle kunna komma med idéer och vara med den kvällen som festen går av stapeln. Gissa hur många som kom?? Jo vi 3 som var med från början, alltså inte en enda utöver oss. Så förbannat djävla sorgligt att inte en enda bryr sej om sina barn. Sen undrar dom varför ungarna springer runt ute på stan och förstör och slår ner folk?! Allt för att få lite uppmärksamhet, spelar ingen roll vilken sort.

  Frågade AnkanPlankan (en annan op:ad bloggare som jag läser) om hon hade några tips eller om det var normalt att stå still så länge och hon bara skratta och sa att hon hade stått still över 5 månader så jag kanske är lite hetsig men det är ju så förbannat trist när det inte händer nåt på vågen!!!!    

Ja jag vet att jag gnäller men det struntar jag i just nu!

  Länge sen sist så jag ska passa på att göra en utmaning oxå innan jag slutar för dagen.

UTMANING NR 14, Sommarbild:

 

Solnedgång VikingLine Amorella juli 2010

   

Solnedgång midsommarafton 2010 hos min bror.

    

En av sommarens kantarellskördar sommaren 2010. 

Om mej


Gjorde en gastric bypass operation den 11/1-11 och har berättat lite om vägen till ett lite smalare liv.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Bloggar jag följer

ankanplankan.wordpress.com

hea71.bloggplatsen.se

bypassoperation.blogg.se

imsavimsas.blogspot.com

mygastricbypassoperation.blogg.se

alladessaliv.blogg.se

lenalindberg.bloggplatsen.se

eela.bloggplatsen.se

besöksräknare

Min gästbok

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

viktgradering


Ovido - Quiz & Flashcards