babsan22

Alla inlägg under oktober 2011

Av Barbro Åberg - 5 oktober 2011 21:34

Dagen idag har varit väldigt rörig och grötig och ganska mycke att göra men det funkade ändå.

  Mia hämtade mej direkt efter jobbet så åkte vi ut i skogen och plockade svamp. Hittade en del trattisar och mycke frisk luft, skönt att få njuta lite av det.

Nu har jag lagt dom på tidningar för att torka. Hittade även några murklor som jag förvällt.

  När jag kom hem fick jag åka ner och hämta Andreas och tjejerna vid karaten vid 7.

  Nu sitter jag i soffan och kollar Greys Anatomy och har ätit lite yoghurt med havrepuffar. Ska snart hoppa i säng.

Av Barbro Åberg - 4 oktober 2011 19:44

Handen på hjärtat, hur många blev det?? Själv lyckades jag med 2. Vet inte hur många vi sålt men det lär väl vara några 1000 st. Kollar imorgon.

Och träningen blev ju inte vad som var väntat idag heller. Skulle möta Mia vid 10 över 5 för att åka till Tullinge men hon var hos mej redan vid halv så jag bytte om på jobbet så stack vi direkt. Passade på att ta en promenad på 35 minuter innan för att få lite frisk luft. Vi är inomhus hela dagarna båda två så det var jätteskönt.

In till träningen som skulle vara Zumba och sen skulle vi köra rumpa/lår som avslutning men tyvärr så var Åsa sjuk så det blev poweryoga med Marie istället. Vi blev inte så värst glada men tänkte ju inte åka hem igen utan träning. Vilket pass. Insåg ganska snabbt att jag är lika om inte till och med lite mindre smidig som en järnspis. Det gjorde inte alls nåt att dra i dom musklerna. Kommer att ha ont imorgon tror jag. Men det var faktiskt kul och det blev ingen rumpa/lår efter för vi var helt sänkta när passet var slut.

  Planerade att gå ut i skogen imorgon efter jobbet och plocka lite svamp och insupa lite luft.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag somnar på stolen!

Puss och kräm!!

Av Barbro Åberg - 3 oktober 2011 18:24

....över. Magens rytande alltså! Den lugnade ner sej när jag gick till tvättstugan.

  Körde kycklingen i min Actifry och det blev kalasbra. Gick kanske lite för länge men det funkade. Blev currysås och ris till. Tandoorimarinaden var ju ingen hit att försöka få bort ur maskinen sen. Blev som segt tuggummi och fick knappt bort det med svampen. Vill ju inte använda stålsvampen när det är teflonbeläggning!! NU har jag diskat upp alla kastruller och diskmaskinen går för fullt så nu har jag lite ledigt fram till 21.00 för då är det CSI NewYork, får man INTE missa!!

  Kanske ska ta och lägga mej i ett gottit bad en stund?!

Jo igår läste jag ut min tegelsten oxå. Lite antiklimax för nu får man ju vänta ett bra tag tills sista delen kommer. Har vi tur kommer den i vår redan men man vet ju aldig!! Säkert blir det inte förrän i höst så man hinner glömma hälften.

Av Barbro Åberg - 3 oktober 2011 15:03

Arbetet gick bra och har flytit som det ska.

Som vanligt snabbt hem till tvättstugan. Skönt att slippa tvätta på kvällen.

  Middagen idag blir kyckling. Köpte nån färdigmarinerad i folielåda med tandoorikrydda. Hoppas den blir bra. Ris blir det nog till men sen vet jag inte om man kanske kan ha kantarellsås till. Passar det tandoori??

  Nu har jag provat risifrutti & smoothie med hallon/blåbär och den var väl sådär!! Magen fick tuppjuck och låter som en rytande lejonhjord! Går väl över hoppas jag.

Av Barbro Åberg - 2 oktober 2011 18:35

Har varit duktig och gjort köttbullar på ca 3 kg blandfärs med ädelost i. Blev ganska många fast alla är inte kvar. Hamnade en del i diverse magar under stekningen. Sen blev det (håll i er!!) köttbullar med potatismos och gräddsås till middag! Trots det så kommer det hamna en del i frysen.

Efter all stekning så stack jag iväg på massage. Skönt men ändå inte. Gjorde så förbannat ont men nu har jag inte så ont i skulderbladet längre utan nu känns det mer som träningsvärk. Ska försöka få min älskade make att smörja mej med tigerbalsam efter duschen.

  Nu efter middagen så har jag satt en dubbel bulldeg. Det är ju kanelbullens dag på tisdag och då lär jag inte orka baka nåt. Kan ju förvisso ta hem från jobbet men det är goare med hembakt!!

Ska strax ropa in Andreas för han ville hjälpa till att baka.

Tjillevipp!!

Av Barbro Åberg - 2 oktober 2011 11:03

Så var då söndagen här. Vi åt scones till frukost. Riktigt roligt att göra scones nu för tiden för jag bara fixar alla ingredienser i en bunke och så jobbar Andreas. Är det sånt som kallas för barnarbete??

  På agendan står idag massage kl.15.00 Ska bli sååå skönt, iallafall efteråt för det brukar göra grymt ont under tiden. Idag har jag förbannat ont i skuldran eller har haft hela veckan, och det strålar fram i armhålan och upp mot bröstet. Konstigt ont!

  Får se hur jag mår efter det om jag ska gå på zumba idag.

Igår köpte jag blandfärs och köttfärs så jag ska göra en gigantisk köttbullesmet så det räcker ett tag. Kan vi äta köttfärslimpa med kokt potatis och gräddsås till middag!!

  Tänkte jag skulle baka kanelbullar oxå men får se om jag orkar. Känner mej lite lat idag. Annars så är det ju förbaskat gott med nybakta bullar och kall mjölk.

Av Barbro Åberg - 1 oktober 2011 19:40

Först fixde jag melodikrysset som vanligt och ringde mamma så vi kollade om vi klarade det hela.

Sen till ICA Maxi och blåste lite pengar men ändå behövligt.

Hem och packade upp allt och sen ner till Hillsen för att gratta Alex. Han fyller förvisso inte förrän på tisdag, den lilla kanelbullen men hade kalas idag för släkten och kollektivet och sen bowlingkalas, så jag lämnade Andreas där när jag gick hem för han åkte med Millan till kalaset.

Fick som vanligt sockerchock efter tårta och havreboll men, men...

  Gick hem och käkade grönsakssoppa.

Satte mej vid Mats dator och bytte musik i mp3-spelaren så jag har lite nytt att lyssna på på jobbet.

Emma åkte med 17.37-bussen till Kajsa. Ska hämta henne vid halv 10.

  Nu har jag gjort 2 pizzamackor på skogaholmare med skinka, tomat och ost samt oregano och it.salladskrydda Får vi se hur det blev.

Tror inte jag får i mej 2 men ska försöka.

  Idag fryser jag som en galning. Tror jag ska lägga mej i badet så fort Andreas kommer in för han har inga nycklar.

  Imorgon ska jag på massage, ska bli skönt!!

Om mej


Gjorde en gastric bypass operation den 11/1-11 och har berättat lite om vägen till ett lite smalare liv.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Bloggar jag följer

ankanplankan.wordpress.com

hea71.bloggplatsen.se

bypassoperation.blogg.se

imsavimsas.blogspot.com

mygastricbypassoperation.blogg.se

alladessaliv.blogg.se

lenalindberg.bloggplatsen.se

eela.bloggplatsen.se

besöksräknare

Min gästbok

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

viktgradering


Ovido - Quiz & Flashcards