babsan22

Alla inlägg under oktober 2011

Av Barbro Åberg - 12 oktober 2011 18:56

I allafall på matfronten men det har varit många som fikat för det har varit fullt i serveringen nästan hela dan.

  Va i valet eller kvalet om vi skulle träna idag eller gå ut och plocka svamp men svampen vann. Slutade 4 och då hämtade jag Andreas på bibblan och sen snabbt hem för att hämta stövlar, korg och bil. Hann inte ens äta utan tog en riskaka i farten. Upp och hämta Mia och sen iväg ut i skogen. Hittade väl inte gigantiskt mycke men som sist, lagom mycke för att orka ta hand om det. Tänkte torka så kan svärmor ta det med sej när dom åker hem, dom skulle komma ner till helgen. Dom plockar inte själva för hon är så osäker på vad som är vad och då ska man inte heller plocka så man får med sej nåt dödligt. 

  När jag kom hem var jag helt genomfrusen och jättehungrig. Gjorde en varm smörgås medan Emma kokade te, gullungen!! Sitter nu här nyäten och sippar på mitt varma te och sakta, sakta återkommer värmen!

Av Barbro Åberg - 11 oktober 2011 19:33

....förutom att jag fick börja en ½ timme tidigare i morse. Gissa hur mycke det gör för tröttheten?!

  Var väldigt nära hela dan att ringa Mia och säja att jag skippar träningen men den snälla vann mot den dumma idag så det blev att åka. Och inte blev det zumba idag heller!! Åsa fortfarande sjuk så det blev åter igen ett poweryogapass med Marie. Och faktiskt så gillar jag det nog mer och mer. Var inte så road idag heller när vi fick veta att zumban var inställd men det blev riktigt bra. Och jag har nog blivit bättre än järnspisen så det går åt rätt håll.

  Så har jag börjat frysa igen. Hoppas att det är för det jag tror istället för att det har blivit höst. Fast det känns som att det kommer inifrån märg och ben som det gjorde i början när man gick ner i vikt så förhoppningsvis har min kropp fattat att det är dags att släppa taget och låta allt ramla av. Har ju faktiskt gått ner ytterligare ett ½ kilo så kanske..!!    

  Nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir lite varm och sen kanske ta en kopp te?!

Adios and good night!!

Av Barbro Åberg - 10 oktober 2011 14:54

Idag har nog det mesta som kan gå fel gått fel. Har legat efter hela dan och jagat som en galning för att hinna ikapp tiden. Lyckades väl vid 1 när lunchen äntligen var över!! Tur man sluta 2 idag så man fick gå hem och andas lite.

Fast nu har jag tvättstugan så det blev ju inte så lugnt ändå.

  Skulle behöva städa i skrubben inne hos Emma oxå. Känner att det börjar bli mycke grejer där nu. Skulle behöva sätta mej och sortera alla barnkläder så man skulle kunna sälja dom och få lite pengar men att hålla på med tradera och blocket lockar ju inte direkt. Kanske ska passa på i vinter och fixa allt så kan jag va på loppis i vår och bli av med en del. Har ju så jag kan öppna klädaffär!! Rensade ur Andreas garderob igår på t-shirts, kalsonger och pyjamasar som blivit för smått. Ungen växer så det knakar. Tror han smygdricker blomstra eller nåt!!

Av Barbro Åberg - 9 oktober 2011 15:56

Har inte gjort så många knop idag förutom städat i torrskåpet. Var ju på tiden. Hitta lite grejer som jag inte visste fanns där bl.a 2 flaskor med rhode island-dressing (bra nu när sommaren och salladsätning är över) och 1 kaffepaket (det skulle jag vetat härom dan när jag var utan). Nu har jag hällt över i plastbyttor det som behövdes och fick plats och sen har jag skrivit upp vad jag har så jag inte behöver köpa nästa gång. Hitta 2 burkar tacosås och 1 burk salsasås oxå samt 4x3 paket med makrill. En riktig liten skattgömma.    

  Sen har vi kollat film, först Blitz med Statham och nu går Bad Teacher med Cameron Diaz. Den va ju inte den allra bästa jag sett, därför sitter jag här!! Kan inte kalla den komedi direkt! Inte riktigt min typ av filmnöje.

Av Barbro Åberg - 9 oktober 2011 11:07

Så var jungfruturen till Ullared avklarad. Åkte kvart i 5 på morgonen och kom hem kvart över 2 på natten. Vi var nere halv 10.

  Tog så duktigt med mej kameran för att jag skulle kunna fota lite så ni skulle få va med men tror ni att det var nåt batteri i den?? Nä inte ens så jag kunde ta 1 kort. Och extrabatteriet som ALLTID annars ligger i fodralet var ju så klart inte heller med.

  Kan tala om att jag var inte ensam där. Höll på bli galen både en och två gånger. Dra runt på kundvagnen var det inte tal om utan den var bara ställa nånstans och sen gå och plocka. Folk är ju som galna.

  Vid 2 var jag klar för att åka hem så från dess med en fikapaus emellan fram till 19 när alla äntligen var ute så drällde jag mest omkring. Kan tänka mej åka dit fler gånger men f-n inte lika länge!! Så gick vi och käkade innan vi åkte hem så strax efter 9 kom vi i väg därifrån. Suck!!

  Kanske tar med mej barnen och åker ner nästa gång bara vi. Då är vi väl klara på 2 timmar och kan åka hem igen.

  Julklapparna är avklarade, bara lite småfix kvar på dom.

Hittade 2 par jeans, 129:- och 149:-, till Andreas samt 2 par termobyxor, 1 svart 1 blå, för 149:- st. Massa strumpor, kalsonger och trosor till barnen så nu kanske jag får ha mina strumpor för mej själv. 1 par stövletter till mej mej liten klack för 99:- och ett par uggs till Emma för 199:- (hoppas hon gillar dom!!).    Dragkedja på insidan.

  Det står love med glitter.

Sen blev det lite annat plock, disktabletter, strössel, handskar, julpapper, juletiketter, jo en bordslampa till köksfönstret, glödlampor till ungarnas taklampor (halogen 2-pack ikea 40:-, Ica 70:-/st, Ullared 2-pack 20:-). Slutade med 3 stora pappkassar och en full plastback. Nöjd!

  Idag blir det väldigt soft för jag är fortfarande trött.

Av Barbro Åberg - 7 oktober 2011 18:48

Idag har jag fått veta att jag lever. Herre djävlar så mycke vi har haft idag.

13 smörgåstårtor att lägga ihop, dekorerade 5 idag för att Kiia inte ska få så mycke imorgon, smörgåsbeställningar och nästan rekord på luncherna. PUST!!!

  Dessutom glömde jag min handväska hemma så jag kunde inte handla. Mats fick komma ner med den efter han kom hem. Var ju tvungen att handla lite grejer till mellis eftersom vi ska åka till Ullared imorgon.

  Kan säja på en gång att jag inte kommer att uppdatera min blogg imorgon för vi åker vid 5 på morgonen och kommer hem nångång framåt natten. Återkommer på söndag så får ni höra vad jag har handlat. Om det blir nåt. Är det för mycke folk så kommer jag garanterat att ledsna.

  Har lagt ner torkat frukt, pistagenötter, russin och riskakor så jag ska klara dagen och även en Allers om jag skulle ledsna på dom andra shopparna! Kanske blir mej dom får släpa ut till slut!  ;)

Av Barbro Åberg - 6 oktober 2011 20:45

Ja det där med step var ju en upplevelse. Tänk att nåt så enkelt kan få en att känna sej helt värdelös!! Trampa åt alla möjliga olika håll utom dit jag skulle. Blev iallafall svettig så då var det ju inte helt bortkastat hoppas jag. Tjejens tics märktes inte förrän vi gick ner på matta och gjorde mage och rygg. Det var va, va, va, man ska va!! man gör va? Lite för mycke!!

  Nu är jag duschad och har käkat lite havrekuddar och mjölk. Ska snart koka te och kolla CSI. Har ju rört mej ganska bra den här veckan!!

Av Barbro Åberg - 6 oktober 2011 15:48

Dagen har varit behaglig. Har varit och färgat samt noppat ögonbryn, mindre behagligt och nu håller jag på med maten. Reducerar lite champinjoner i grädde så det blir gotti smak på det hela. Så ska jag göra sås med champinjoner och kyckling med ris eller pasta, har inte bestämt mej riktigt än.

  Ska iväg och träna step vid halv 7. Har lite svårt med kordinationen just när det gäller step. Fattar inte varför för jag har inga problem att hålla takten eller att dansa. Funkar inte helt enkelt. Tydligen så har ledaren tics oxå, hon säjer tydligen samma ord om och om igen och det lär ju inte göra saken bättre!! Blir nog skoj!! hehe

  Åh vilken förträffligt god sås det kommer bli!! Egenhändigt plockade champinjoner, va nån murkla med oxå, som reduceras ner och sen blandas med grillad kyckling. Blir pasta till, tror det passar bäst! Gottigotti!!

Nu har jag fått lappen till Andreas skolfoton oxå så jag får väl gå in och beställa det hela.

Om mej


Gjorde en gastric bypass operation den 11/1-11 och har berättat lite om vägen till ett lite smalare liv.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Bloggar jag följer

ankanplankan.wordpress.com

hea71.bloggplatsen.se

bypassoperation.blogg.se

imsavimsas.blogspot.com

mygastricbypassoperation.blogg.se

alladessaliv.blogg.se

lenalindberg.bloggplatsen.se

eela.bloggplatsen.se

besöksräknare

Min gästbok

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

viktgradering


Ovido - Quiz & Flashcards