babsan22

Alla inlägg under april 2011

Av Barbro Åberg - 4 april 2011 15:12

Skönt att sluta kl 2 men man blir lite lost med jobbet och vad som blev gjort på eftermiddan och inte. Var dom packat undan lunchgrejorna m.m Skulle va bättre att jobba 7-16 alla dagar för då hinner man avsluta luncherna vid 3 och sen förbereda för morgondag och även beställa hem vad som ska hem. Fast å andra sidan hinner jag hem till tvättstugan som börjar kl 2. Brukar va hemma kvart-tjugo över så ingen hinner sno den heller så har man tvättat klart till 6. Jätteskönt! Slipper man stå till 10 på kvällen.

  Solen skiner, så klart när det är måndag. Nu fick vi vädret som skulle kommit i helgen. Så förbannat typiskt. Sånt här väder skulle de ha varit igår när vi grillade, hade varit lite mysigare.

  Idag gör jag en köttfärsgratäng. Såg receptet i en tidning hos mamma och försöker mej på det. Självklart så tog jag inte med mej receptet hem utan får försöka på egen hand. Man gör som en potatisgratäng fast med köttfärs i så hur svårt kan det va?! Stackars min lilla provkaninsfamilj.    Äsch dom är vana.

Inte alltid jag lyckas men oftast. Återkommer om hur det blev! Om vi inte stupar på kuppen.

  Nu ska jag tillbaka till tvättstugan så tjing!!

Av Barbro Åberg - 3 april 2011 20:04

Idag har det väl inte hänt så jättemycke. Åkte och lämnade Andreas ute i Grödinge hus Caesar så dom fick leka. Sen kollade vi klart på filmen vi började med igår plus en film till som var lite si så där, nån Wesley Snipe-film.

  Till middag blev det grillad korv, riktigt gott att stå ute i kylan och regnet och äta nygrillad korv.

Sen gick vi hem till oss tillsammans med Hillgrens och spelade lite kort. Trevligt avslut på helgen.

Nu kollar jag på Fenomen på 5an. Intressant!!

Av Barbro Åberg - 3 april 2011 12:07

Vill ju inte direkt säja morgon eftersom klockan är 12 men vi gick inte upp förrän halv 11 och då hoppa jag in i duschen och sen gjorde jag och Andreas scones. Så nu står dom i ugnen och jag passar på att skriva lite. Börjar bli grymt hungrig. Tog mina piller istället med lite jos.

  Hehe kollade in i ugnen och konstaterade att Andreas måste va bra på att knåda för dom börjar se ut som dasslock. Gjort exakt samma sats som vanligt men nu är dom groteska, mycke mat. Ska bli gott. Kokt ägg, kaviar, rökt kalkon, leverpastej, 3 olika marmelader, lördagskorv och philadelphiaost. Fruktsoppa, oboy, jos och flingor. Toppenfrukost, nackdelen är att jag måste välja. Fast jag kan ju sitta här resten av dan så kanske jag lyckas få allt jag vill. Nä det får bli en macka med marmelad och ett kokt ägg kanske 2. Proteiner är bra!    

Nu ringde klockan så hej på en stund!

Av Barbro Åberg - 2 april 2011 20:28

Nu har vi varit inne i stan och bowlat, ätit och träffat Svanlunds. Riktigt trevligt. Blev bara så äckligt mätt efter restaurangbesöket men jag fick iallafall doggybag. Orkade inte ens få i mej hälften men, men...Gott va det.

  Nu är det soffläge och kollar på "Är du smartare än en 5klassare?". Dom är grymt duktiga. Killen grejade 125 000 kr.

  Glöm inte gästboken!!

Av Barbro Åberg - 2 april 2011 10:52

Tänkte nu försöka mej på att ladda upp lite före och efter så får vi se om jag grejar det.  ;)


              Dessa bilder var från semestern i somras, 2010.

               

Dessa bilder tog jag idag.

Av Barbro Åberg - 2 april 2011 10:29

Nu har jag jobbat i 1,5 timme. Riktigt lagom. Köpte med mej färska frallor hem till frukost, gott!

  Nu sitter jag och gör melodikrysset, mitt och mammas lördagsnöje. Svårt idag! En bra anledning att ringa till henne sen för att höra hur dom mår gamlingarna.

  Sen ska vi åka till Vårberg och bowla och sen in till Mariatorget för att käka på kinakrogen som ligger där. Dom har jättegod mat, tyvärr får man ju inte i sej så mycke. Undrar om man kan få med sej "doggybag". Efter det ska vi möta Jan och Lotte vid båten. Ska bli kul. Alltid trevligt att träffa dom, ska ju dit i sommar (som vanligt) fast i år blir det nån dag extra.

Annars så händer det väl inte så mycke den här helgen. Tänkte baka lite bullar men det får bli imorgon tror jag. Ska ju ha ljusparty på torsdag så man måste väl hitta på nåt att bjuda på till fikat. Baka bullar och sen får det bli en sockerkaka och sen köper jag nog lite småkakor. Kanske ska ha lite snittar, eller..? Får se vad jag hinner och orkar när vi väl kommer dit!

  Och glöm inte säja hej i gästboken!! Tack!

Av Barbro Åberg - 1 april 2011 17:22

Fast jag lovade att gå in och hjälpa Louise med smörgåstårtorna imorgon. Börjar 8 och går hem när det är klart. Köper med mej färska frallor och går hem till frukosten. Gott!!

  Lite skönare på jobbet med fredagar för det brukar inte va lika många luncher av nån anledning. Dom kanske går och käkar lite flådigare mat eller jobbar över lunchen för att kunna dra hem tidigare. Undrar och man kan ta upp det som förslag till Anna att jobba över rasterna för att kunna gå hem lite tidigare?! NOT!!!

  Idag ska vi äta råstekt potatis, hjortbiff och bearnaisesås. Inge gott alls!!    

Tänkte göra fruktsallad oxå för det är så jättegott och ganska nyttigt om man struntar i den vispade grädden!! Glömde köpa bananer kom jag just på, bajs!! Nåja får väl äta utan dom då. Hoppas det är nåt bra på TV ikväll så vi kan mysa ihop oss hela familjen.

  Imorgon ska vi bowla, ut och käka och sen möta Mats bror med familj vid båten. Dom har varit i Åre och åkt skidor en vecka och ska åka hem.

  Nu ska vi laga mat så tjillevipp!

Om mej


Gjorde en gastric bypass operation den 11/1-11 och har berättat lite om vägen till ett lite smalare liv.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Bloggar jag följer

ankanplankan.wordpress.com

hea71.bloggplatsen.se

bypassoperation.blogg.se

imsavimsas.blogspot.com

mygastricbypassoperation.blogg.se

alladessaliv.blogg.se

lenalindberg.bloggplatsen.se

eela.bloggplatsen.se

besöksräknare

Min gästbok

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

viktgradering


Ovido - Quiz & Flashcards