babsan22

Alla inlägg under april 2011

Av Barbro Åberg - 8 april 2011 19:27

Känner mej väldigt seg idag. Emma kom hem från skolan, käka mellis och gick sen och la sej i soffan. När Mats kom hem vid 4 så gick hon in i sitt rum, satte sej vid datorn trodde jag men det visade sej vid middan att hon lagt sej och sovit för hon hade ont i huvet även hon. Undrar om det är nåt som just nu??

  Till middag blev det hasselbackspotatis och kycklingfilé. Till det blev det bearnaisesås eller tzatziki. Köpte faktiskt lohmannders (tror jag den heter). Dom har bra bea så jag provade tzatzikin oxå och den var riktigt fin. Kan rekommenderas.

  Undras om det är nåt på TV idag eller om man ska lägga sej i badet och sen sova tidigt?!. Lät ju inte allt för dumt!! Så får det bli!  

Slänger in en härlig sommarbild på mej och barnen med utsikt över Visby. Snart varmt och skönt igen!!

Trevlig fredag!

Av Barbro Åberg - 8 april 2011 12:53

Är hemma idag för Andreas ringde när jag var på till jobbet och sa han hade ont i huvudet. Han började lite igår kväll med att han hade ont i magen så han hade svårt att somna men trodde det va för han va övertrött.

  Väckte som vanligt och stack till jobbet, så ringde han när jag va halvvägs. Gick till jobbet och började förbereda med mackor och lite annat. Emma va ju ändå hemma till kvart i 8. Lotta kom till jobbet vid 9 så då packade jag ihop och gick hem. Även om jag har duktiga ungar som klarar sej mycke själva så vill jag inte lämna dom när dom är sjuka för det kan hända vad som helst.

  Nu har jag satt en bulldeg, passa på när man har tid, ingen egentlig lust men...

Andreas ligger i soffan och kollar disney channel eller nåt sånt, lite låg idag. Huvudvärken gick över med lite alvedon har inte kollar om han har nån feber men har brukar alltid få undertemp när han är sjuk. Normaltemp 36,6 och när han är sjuk brukar den krypa ner runt 35,5. Jättenormalt?? Näe inte mycke!!

  Min vikt står fortfarande still. Skittråkigt. Nästan så man önskar att börja frysa igen så man börjar knalla neråt. Vägrar att stanna nu för då slutar jag att äta så det kommer igång. Dricker dåligt för man har hela tiden skitmycke på jobbet och hinner inte dricka och sen får man ju välja på rasten om man vill äta eller dricka för jag hinner inte båda för det ska gå en kvart efter jag ätit innan jag kan dricka nåt och då har man redan börjat jobba igen och har häcken full. Och man kan inte tömma ett glas i stöten för jag får inte i mej så mycke på en gång..blablabla, gnäll, gnäll. Så det va skönt att bli av med det. Får passa på idag att vätska upp mej.

  Så fort jag ätit eller druckit så låter magen som en morrande tiger. Undrar om det är normalt?!

  Åh nu ringde klockan så nu ska vi baka bullar.

Over and out!

Av Barbro Åberg - 7 april 2011 21:13

Nu är ljuspartyt över. Skittrist att det bara blev 4 st. Tråkigt för Maria att slösa sin kväll på sånt när hon hade kunnat varit hemma med familjen istället. Lite fördel va att Emma och Kajsa hann leka en bra stund.

  Skönt att det är fredag imorgon. Ska stänga på lördag men annars ska vi inte göra nåt speciellt i helgen vad jag vet. Ska bli skönt att bara göra ingenting för en gång skull. Fast Mats lyckas säkert hitta på nåt för han kan inte bara vara hemma och mysa för då kryper det i kroppen på honom.

  Nä nu ska jag kolla criminal minds så nattinatti!!!

                       

Av Barbro Åberg - 7 april 2011 15:55

Idag har det åter igen varit mycke på jobbet. Hinns mindre och mindre.

  Slutade halv 3, snabbt till ICA och handla och sen hem för att förbereda för ljuspartyt ikväll. Tyvärr så är några sjuka och några hinner inte för karaten m.m

Får väl se om det kommer nån i slutändan. Har iallafall fixat fika och Emma och Kajsa står och bakar, får vi se vad det blir. Kolasnitt tror jag det skulle bli. Och så har jag gjort tunnbrödsrullar. Några med bara skagen, några med skinka och skagen och några med skinka och philadelphiaost.

Bara väntar på att dom ska bli klara så jag kan börja med middan oxå. Får bli pommes och kebab och civapcici. Kan ju förstås passa på att dammsuga lite men blev yr i huvet så jag ville sätta mej en stund. Ska bara skriva klart så ska jag sätta lite fart igen.

Byebye!

Av Barbro Åberg - 6 april 2011 21:17

Nu har jag varit och tränat. Skönt när det är över och man har duschat och softat lite. Idag fick jag ett slag över armen så jag har jätteont men det går nog över.

  Skulle bara tala om hur duktig jag varit idag och nu ska jag fortsätta titta på grey´s anatomy.

Tjillevipp!!

Av Barbro Åberg - 6 april 2011 17:45

Åter mitt i veckan och jag har som vanligt träning. Känner mej lite trött (även det som vanligt) men solen skiner så man blir ju iallafall glad för det!!    

  Emma och jag har bakat brownies för jag ska ju ha ljusparty imorgon så man måste ju ha nåt att bjuda på. Hade tänkt baka bullar men det sket sej i tidsplanen. Som Mats säjer - Den eviga tidsoptimisten!! DET E JAAAA!!! Tur nog så deppar jag inte ihop när det skiter sej heller utan hittar andra lösningar. Finns ju folk som lever på att baka så det är inga problem.

  Frågan är om man ska bjuda på nåt lite matigt eller typ snittar eller nåt eftersom det är från klockan 6. Alla kanske inte hinner äta innan. Kan ju göra tunnbrödsrullar, alltid trevligt. Skinka och ......? Nån trevlig cantadouost kanske och lite ruccola och sen nån med lite räkost eller skagen kanske och lite vanlig sallad fint strimlad. Det blir nog bra hoppas jag. Baka en sockerkaka och så har vi småkakor och brownie det får ju räcka. Kaffe och te. Jättebra.

  Idag var jag och köpte naturdiet (typ nutrilett) med vanilj och smultronsmak, riktigt god faktiskt. Tänkte ha som mellis och efter träning så jag får i mej extra protein. Tror inte jag kommer lessna på smaken på en gång iallafall utan hinner kanske dricka upp alla påsar.     

Av Barbro Åberg - 5 april 2011 20:14

Hej alla glada!!

Idag har jag träningsvärk i armar och axlar. Öm i bröstkorgen efter alla slag från Merja. Tog i som en gnu igår, skrämde till och med Mats!!    

  Idag blev det spagetti carbonara till middag och sen skjutsa Emma till träningen. Efter det så skjutsade jag Andreas till Carro för han ska sova över där, dom har studiedag imorgon. Mats va hemma och rensade avlopp, inte riktigt min grej..  

  Har inte så mycke att säja idag mer än att jag just nu inte fryser utan jag har stillestånd på vågen. Skittrist men det är sånt som händer. Ska köpa nya proteindrycker och sätta igång med dom som mellis så blir det nog bra hoppas jag. Har några kvar men det är med skogsbär, ingen riktig höjdare. Tror jag ska ha choklad nästa gång, choklad är ALLTID gott!!

Nu ska jag svänga förbi "fejjan". Hej på en stund! Nattinatt.

Av Barbro Åberg - 4 april 2011 21:14

Köttfärsgratängen blev jättegod, helt klart så återkommer den på vårat middagsbord.

  Sen gick jag och fixade klart i tvättstugan medan Mats åkte ner med barnen till träningen. Sen hem och byta om och vänta på Att Mats kom hem med Andreas så att vi kunde åka till träningen. Så nu har jag stått och slagit på kudde i en timme, lär få träningsvärk i axlarna. Hoppas att det va okej för lilla maggen att få lite stryk, återkommer jag inte imorgon så var det inte okej med maggen.     Till och med Sensei frågade om det var okej att ta en massa slag. Fint röd över hela bröstkorgen.

  Nåja nyduschad och sitter i soffan och kollar CSI så nu ska jag fortsätta med det.

  God natt!!

Om mej


Gjorde en gastric bypass operation den 11/1-11 och har berättat lite om vägen till ett lite smalare liv.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Bloggar jag följer

ankanplankan.wordpress.com

hea71.bloggplatsen.se

bypassoperation.blogg.se

imsavimsas.blogspot.com

mygastricbypassoperation.blogg.se

alladessaliv.blogg.se

lenalindberg.bloggplatsen.se

eela.bloggplatsen.se

besöksräknare

Min gästbok

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

viktgradering


Ovido - Quiz & Flashcards