babsan22

Alla inlägg den 10 april 2011

Av Barbro Åberg - 10 april 2011 19:21

Emma har sovit hos en kompis, Ippa en gammal klasskompis sen förra skolan, för hon skulle ha FF och ville inte vara själv. Idag ringde Emma och sa att dom hittat ett jättemysigt ställe att ha picknick på och Lotta (Ippas mamma) skulle hänga på. Sagt och gjort, det va bara att packa picknickkorg och hänga med.

Det var ett mysigt ställe och jätteskönt i solen så vi satt nog där i 2 timmar och snacka tills solen gick i moln för då var det inte så skönt längre. När jag kom hem så frös jag nåt grymt och det blev bara värre. Kändes som att kylan kröp ända in i märgen så jag bara skaka. Så efter middan så blev det ett varmt skönt bad så nu är jag varm, skön och en smula yr av värmen.    

  Nu sitter jag här och skriver och lyssnar på nån konstig skiva från spotify, basspower 4. Den va väl okej! Lite tecno-feeling. Bytte skiva. Katy B?? Man känner ju inte igen några namn nu för tiden. Börjar känna mej gammal!!    

Av Barbro Åberg - 10 april 2011 11:54

och solen skiner. Helt underbart.

  Igår blev det inte så mycket skrivet som jag velat men jag lyckades få in en liten stänkare iallafall.

  Det blev däckbyte på bilen och det är min uppgift att städa däcken så dom blir fina. Såg ut som man kört i en leråker med dom, usch, usch!! Sen passade vi på att lägga in sommarmattorna så då dammsög jag av lite på golvet och städa av plastmattorna oxå. Blev så fina.

  Efter det så åkte vi till Maxi och handla, köpte lite kungskrabba för att testa, och sen hem och förberedde lite för middan.

  Vid kvart i 4 åkte jag till jobbet för jag skulle stänga och var därifrån vid kvart i 5 ungefär. Och när jag kom hem så hade Patrick och Johanna kommit och sen kom Micke och Millan. Karlarna ut och grilla och jag började göra risotto och duka.

  Käka (krabban va okej men inte värt priset kan jag säja!), prata lite skit, Patrick och Johanna gick hem vid halv 10 och då börja vi spela kort. Micke och Millan gick vid strax efter 3. Då va jag sååååååå trött. somnade ovaggad. Tyvärr så kan jag inte sova så länge som min kära man som fortfarande sover. Jag gick upp halv 11. Ont i huvet. Nu sitter jag och äter frukost. Det blev risgrynsgröt idag. Kändes som ett bra val.

Om mej


Gjorde en gastric bypass operation den 11/1-11 och har berättat lite om vägen till ett lite smalare liv.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Bloggar jag följer

ankanplankan.wordpress.com

hea71.bloggplatsen.se

bypassoperation.blogg.se

imsavimsas.blogspot.com

mygastricbypassoperation.blogg.se

alladessaliv.blogg.se

lenalindberg.bloggplatsen.se

eela.bloggplatsen.se

besöksräknare

Min gästbok

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

viktgradering


Ovido - Quiz & Flashcards