babsan22

Alla inlägg under april 2011

Av Barbro Åberg - 15 april 2011 18:41

Veckan är över (nästan, jobbar söndag). Vilken vecka, skulle inte göra nåt om dom anställde en till. Vi jobbar arslet av oss. Idag la jag ihop 19 smörgåstårtor och garnerade 8 st av dom. Plus att vi hade landgångar och lite annat utöver det. Samt mackor till butiken som alltid ska göras varje dag. Tur att det var lugnt på lunchsidan så man hann med allt som skulle göras. Hujeda mej!!! Ont i ryggen.

  Idag är Mats ute och åker Cinderella med 15 gubbs från jobbet så man är gräsänka idag. Skönt men jag sover så förbaskat illa när han inte är hemma. Konstigt för då är det ju ingen som snarkar brevid!

  Fast det lär inte bli nån sen kväll för mej idag för jag håller på att bli sjuk tror jag, ont i halsen och täppt i näsan, nyser hela tiden, så jag behöver sova. Ska nog ta en whiskey och lägga mej i badet så man svettas ur allt skit i kroppen. Blir man som ny till imorgon.

  Ungarna har beställt hamburgare till middag som vi steker själva hemma men jag vet inte riktigt när det va tänkt att vi skulle äta dom för ingen av dom är hemma och klockan är tio i 7. Kan ju göra en till mej själv så får dom fixa när dom kommer men jag är inte speciellt hungrig. Steka en äggmacka kanske, va länge sen!! Så får det bli, vill inte ha hamburgare. Kan vi äta imorgon och kanske grilla då!

Lika bra att sätta fart.

Av Barbro Åberg - 14 april 2011 17:39

..och veckan går mot sitt slut. Idag började jag halv 7 och jobbade till halv 5 så jag är lite mör i hela kroppen just nu. Känns att man varit igång ett tag. Har som vanligt varit ganska mycket att göra. Till helgen ska vi lägga ihop 17 st smörgåstårtor + att vi har 10 lyxlandgångar till imorgon oxå. Blir inte förvånad om det skulle dimpa ner lite frukostmackor till det. Hade ju 40 frallor till halv 8 imorse så..!

  Imorgon bitti 8.10 ska jag med Andreas till ögondoktorn för att kolla hans röda öga. Dom vet väl som vanligt inte vad som är fel. Det är inte allergi för han är testad och så har han bara i ena ögat och så har han nån konstig gul prick i ögat men det är sånt som bara pensionärer har så då vet dom inte vad dom ska tro. Vi får se vad dom säjer.

  Idag blir det skinklåda till middag. Hittade i frysen så de va bara att slänga in i micron för att tina, jätteskönt! Fanns inte så jättemycke men det gör inget för Mats ska ändå inte ha nån matlåda imorgon, dom skulle ut och käka för sen ska dom (15 gubbar) ut och åka pökbåten Cinderella. Fjärrkontrollen för mej själv på fredag!!

  Och solen skiner!!!       18 grader i solen, jätteskönt!



Av Barbro Åberg - 13 april 2011 17:20

..och halva veckan har redan gått. Tiden går fort!!

Har väl inte hänt så mycket idag förutom att jag varit på jobbet som vanligt.

  Mulet och tråkigt väder, började regna så smått när jag var på väg hem från jobbet.

Emma hade fixat middag så det va bara att slå sej ner, omelett med bacon, gott!

Lyckades hälla mjölk över tangentbordet oxå. Får se om den dör av det, eller så blev den jätteglad över nåt att dricka!!  ;)

  Ska träna sen, har fortfarande träningsvärk sen i måndags i axlar och skuldror. Blåmärkena på knogarna har försvunnit men är fortfarande blodsprängd mellan fingrarna. Mycke bankabanka på kudde. Ut med alla aggressioner. Skönt!!

Fast idag är det nog kataträning så det blir lite lugnare.

  Börjar få rynkiga händer, massa extra hud, jättesnyggt. Ser ut som mammas händer, alldeles rynkiga!! Fast jag är lite degig överallt nu för tiden, börjar verkligen bli dax att börja träna lite styrka så man inte saggar ihop alldeles.

                                  

Som avslutning en bild på en liten gullis vid namn Moe. Puss på dej och din matte!

Saknar er!

Av Barbro Åberg - 12 april 2011 18:09

Det är nu konstaterat att jag är totalt senildement med alsheimers light. I barnens skola tar dom en hel dag till utvecklingssamtal så barnen är lediga förutom den tid dom har samtalet men får hemuppgifter. Emmas dag passade inte mej för det var en tisdag (idag) som jag jobbar 7-16.30 så jag pratade med hennes mentor och vi skulle ta på torsdag kvart i 3 istället för då slutar jag halv 3. Jättebra!!

  Andreas lärare Cissi hade inga tider som passade förutom tisdag (idag) kl 15.15-15.30 så jag bokade den och tänkte jag kunde springa ifrån jobbet en timme och fixa det.

Chefen Anna tyckte jag skulle byta med Maja så jag slutade kl 2 på tisdagen och jobba till halv 5 på torsdagen istället för det va ju inte säkert jag skulle kunna springa ifrån om det va mycke just då så sagt och gjort så bytte vi!

  Igår vid middagen slog det mej vad jag lyckats göra. Bokat in mej att jobba till halv 5 den dan jag har utvecklingssamtal för Emma kvart i 3, skiiiiiitbra!!!!

  Slängde mej på telefonen i morse och fick tag i Katarina och frågade om hon kunde klämma in oss idag efter kl 2 och det gick så tjugo över 2 va vi hos Emmas lärare och kvart över 3 hos Andreas. Varför ska man göra det lätt för sej??

  Nåja, vad är väl en bal på slottet..??

Imorse började jag dessutom halv 7 för jag hade 6 smörgåstårtor som skulle va klara till klockan 9. Stressade för att göra först frukostmackor så jag skulle få va ifred och sen smörrarna innan 9. Va klar typ 5 i. Och när kommer dom?? Jo klockan 10 dom djävla nötterna. Hade kunnat sovit en halvtimme till utan problem!

  Fast sen hade jag 3 till att dekorera och 3 att lägga ihop så jag har varit lite duktig idag.

Av Barbro Åberg - 11 april 2011 16:45

Har varit skitmycke på jobbet idag (som vanligt nu för tiden!!) men den delen är avklarad. Ska börja en halvtimme tidigare imorgon så jag hinner göra de 6 smörgåstårtorna som är till kl 9. Sen har jag 3 till till kl 3, säkert ska det läggas ihop nåt till onsdag oxå.

  Annars så har jag nästan blivit klar i tvättstugan, allt är på torkning, middag lagad (det blev nudelwok på hjortkött) och uppäten och Mats har skjutsat barnen till träningen. Ska bara plocka hem tvätten, byta om och åka till egen träning. Längtar verkligen till sista helgen i maj när vi har träningsläger, eller rättare sagt längtar till måndagen efter träningslägret när allt är över och man har en sån hiskelig träningsvärk av 3 dagars träning och uppgradering. Men sen så är det sommarlov och ingen träning!! Skönt för nu är jag lite less! Inte less på själv träningen egentligen för det är roligt med karate men att man är mer i idrottshuset än hemma.  

  Just nu är vi lediga fredag och söndag annars så är vi där varje dag. Man ska bara stressa hela tiden för att hinna äta innan för det blir så sent om man ska äta efter. Kanske inte blir bättre med nån annan träning men jag vill iallafall prova...

  Och solen skiner!! Nackdelen är att man ser hur skitiga fönster man har. Fast jag tänker inte putsa dom förrän dom sopat gatorna ordentligt. Den missen har jag gjort en gång och aldrig mer. Jag bor ju på första våningen och jag kan tala om vart allt damm tog vägen. Var bara att göra om och jag älskar verkligen att tvätta fönster!! NOT!    

Av Barbro Åberg - 10 april 2011 19:21

Emma har sovit hos en kompis, Ippa en gammal klasskompis sen förra skolan, för hon skulle ha FF och ville inte vara själv. Idag ringde Emma och sa att dom hittat ett jättemysigt ställe att ha picknick på och Lotta (Ippas mamma) skulle hänga på. Sagt och gjort, det va bara att packa picknickkorg och hänga med.

Det var ett mysigt ställe och jätteskönt i solen så vi satt nog där i 2 timmar och snacka tills solen gick i moln för då var det inte så skönt längre. När jag kom hem så frös jag nåt grymt och det blev bara värre. Kändes som att kylan kröp ända in i märgen så jag bara skaka. Så efter middan så blev det ett varmt skönt bad så nu är jag varm, skön och en smula yr av värmen.    

  Nu sitter jag här och skriver och lyssnar på nån konstig skiva från spotify, basspower 4. Den va väl okej! Lite tecno-feeling. Bytte skiva. Katy B?? Man känner ju inte igen några namn nu för tiden. Börjar känna mej gammal!!    

Av Barbro Åberg - 10 april 2011 11:54

och solen skiner. Helt underbart.

  Igår blev det inte så mycket skrivet som jag velat men jag lyckades få in en liten stänkare iallafall.

  Det blev däckbyte på bilen och det är min uppgift att städa däcken så dom blir fina. Såg ut som man kört i en leråker med dom, usch, usch!! Sen passade vi på att lägga in sommarmattorna så då dammsög jag av lite på golvet och städa av plastmattorna oxå. Blev så fina.

  Efter det så åkte vi till Maxi och handla, köpte lite kungskrabba för att testa, och sen hem och förberedde lite för middan.

  Vid kvart i 4 åkte jag till jobbet för jag skulle stänga och var därifrån vid kvart i 5 ungefär. Och när jag kom hem så hade Patrick och Johanna kommit och sen kom Micke och Millan. Karlarna ut och grilla och jag började göra risotto och duka.

  Käka (krabban va okej men inte värt priset kan jag säja!), prata lite skit, Patrick och Johanna gick hem vid halv 10 och då börja vi spela kort. Micke och Millan gick vid strax efter 3. Då va jag sååååååå trött. somnade ovaggad. Tyvärr så kan jag inte sova så länge som min kära man som fortfarande sover. Jag gick upp halv 11. Ont i huvet. Nu sitter jag och äter frukost. Det blev risgrynsgröt idag. Kändes som ett bra val.

Av Barbro Åberg - 9 april 2011 09:30

Vaknade vid halv 9 av att "nån" snarkar så fönsterrutorna skallrar så det va bara att gå upp. Plocka ur diskmaskinen och fyllde den igen. Tog ett halv glas juice och svalde mina piller, 1 kalcium, 1 järn och 2 olika b-vitamin.

  Sen gjorde jag en gourmetmacka på en lingongrova med leverpastej, purjolök, tomat med lite peppar och salt samt gurka och en ostskiva uppe på toppen. Så nu är det frukost, mmmm jättegod. Ska koka en kopp te sen till melodikrysset.

  Vägde mej imorse (fuskade lite eftersom jag har söndag som vägdag) men ville bara kolla om det hänt nåt för jag kände mej uppsvullen och det va faktiskt ett minus så det va skönt. Hoppas det är kvar till imorgon!

Om mej


Gjorde en gastric bypass operation den 11/1-11 och har berättat lite om vägen till ett lite smalare liv.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Bloggar jag följer

ankanplankan.wordpress.com

hea71.bloggplatsen.se

bypassoperation.blogg.se

imsavimsas.blogspot.com

mygastricbypassoperation.blogg.se

alladessaliv.blogg.se

lenalindberg.bloggplatsen.se

eela.bloggplatsen.se

besöksräknare

Min gästbok

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

viktgradering


Ovido - Quiz & Flashcards