babsan22

Alla inlägg under februari 2011

Av Barbro Åberg - 12 februari 2011 09:48

Lördag morgon, mina sista 2 dagar innan det är dags att återgå till det verkliga livet. Sitter och dricker blåbärssoppa (som att jag behöver bli hårdare??!) för det är så gott.

Idag ska vi på teater. Mamma och Neta kommer vid halv1-1 så ska vi ta lite fika och macka innan vi åker. Blir ju inte middag förrän vid 7 sen så man behöver nåt i magen. Undrar vad jag ska ta med mej för att käka där?? Har ju russin och nötter, det får duga och så vattenflaskan såklart!

Skulle ju nästan ta en långprommis nu när solen skiner. Lite kallt men det brukar vara riktigt skönt när det biter i skinnet. Får se om jag hinner med allt och kanske en snabbis ute i solen!    

Nu är det melodikryss dax så Hej för nu!

Av Barbro Åberg - 11 februari 2011 21:04

Millan och jag va ner till centrum och handlade, det va en upplevelse i snöyran.

Skönt att komma hem. Till middag blev det hamburgare med bröd, hemgjord. Jättegott men blev proppmätt efter halva.

Fortfarande mätt fast vi åt vid 6. Borde kanske trots det ta nåt proteinrikt, äh struntar i det, för mätt!!

Har lagt ihop smörgåstårtebottnarna så dom ligger och drar, dekorera imorgon. Gjort potatissalladen ska bara ha i lite fetaost imorgon. Sen lägga upp kallskuret på en tallrik, duka bordet innan vi åker och kanske göra lite sallad, jo det får det nog bli. Ska nog röra om i potatisen innan jag lägger mej så allt kan få gotta till sej ordentligt. Kanske slänga i fetan redan idag så den får smaksätta lite oxå.

Nu ska jag lägga mej och dö lite i soffan innan det är dax att flytta över till sängen. Fast är ju inte så värst intresserad av lets dance måste ju erkännas.

Ska nog gå in på fejjan ett tag, nattinatti!!

Av Barbro Åberg - 11 februari 2011 09:19

..stackars Mats som jobbar på taket just nu.

Idag gick frukosten trögt, tog en smörgås med skinka på för att få i mej extra protein men nja.. Tycker att allt blir mindre och mindre gott. Skulle lika gärna skippa att äta helt. Tyvärr så blir jag ju hungrig men annars så..

Skitväder!! Detta gör ju ingen lycklig!!

Och fryser gör jag så jag skakar, gillar inte att frysa. Sommar, solsken, vajande palmer och en paraplydrink i handen mmmmmmmmmmmmmmm!!    Längtar!!

7 månader kvar!

Imorse gjorde jag 30 sit-ups innan jag klev ur sängen, gick så bra så! Måste börja nu, börjar kännas saggig och skvalpig. Måste träna till kroppen lite nu.

Av Barbro Åberg - 10 februari 2011 18:54

Åkte och hämtade de nyblivna föräldrarna vid 2-tiden. Tog mej en lite gosigos på sjukhuset. Dom luktar så gott så det svider till lite i äggstockarna.    

Sen åkte jag och Millan till Skärholmen och köpte en heliumballong som det står babyboy på samt en pyjamas och ett par skituffa adidastossor i storlek 17.

Hem och slog in paket. Mats gjorde sin berömda köttfässås, gottigott!!

Nu åkte han och Emma ner på hennes träningen så ska jag, Andreas och Hillsen gå upp och gratta föräldrarna. Blir inte så lång stund utan dom ska få boa in sej ensamma.

Har inte blivit så mycket om mej senaste tiden har jag märkt, snöat in lite på bebben. Händer inte så mycket i mitt liv just nu, har stått still väldigt länge viktmässigt. Min skitkropp vägrar släppa i från sej ballasten.

Nu ska vi gå så BYE!

Av Barbro Åberg - 10 februari 2011 12:32

Idag har jag varit nere på jobbet och hälsat på samt fikat med Lotta och Pethra. Satt i över 2 timmar och snacka skit. Riktigt skönt att bara vara ibland, fast det börjar ju bli lite tråkigt att inte göra nåt.

Fast jag och Millan ska till Skärholmen när jag väckt henne och köpa en bebisen-är-född ballong till Patrick och Johanna. Fanns jättemycke roliga grejer i den butiken.

Och på lördag ska jag ju på teater med mamma och syrran. Ska bli trevligt. Ska göra smörgåstårta som vi ska äta när vi kommer hem. Samt lite potatissallad och kallskuret (som jag får äta!!). Millan har lovat att skjutsa och hämta oss så slipper mamma gå så långt. Fråga mej inte va vi ska se, på oscarsteatern tror jag det va. Ska kanske kolla upp det så man vet vad man kan förvänta sej.

Nu ska jag äta klart min rödspätta innan det blir alldeles kall. Bye!

Av Barbro Åberg - 9 februari 2011 21:33

Patrick och Johanna fick en liten kille på 3,8 kilo och 51 cm, jättesöt!!

Själv har jag varit och tränat, tror jag kommer få ont i axlarna imorgon. Känns lite där och i skuldrorna. Men det va skönt att komma igång.

Nu försöker jag få i mej lite proteiner och vatten. Måste få i mej MYCKE proteiner. Just nu är det kycklingkött från middagen.

Nu ska jag kolla lite TV med gubben.

God natt!

Av Barbro Åberg - 9 februari 2011 15:31

Efter jag skjutsade Patrick och Johanna till BB så va jag på statoil och köpte spolarvätska till deras bil som jag fyllde på och sen har jag varit ner med alla tidningar, kartonger, ej pantbara burkar och batterier till sorteringen och så har jag dammsugit och torkat golven. Slängt i en kyckling i ugnen som tyvärr inte blir klar innan Andreas träning så han får äta efter, startat diskmaskinen och sen blir det träning vid 7.

Shit blir ju nästan trött på mej själv!!    

Patrick skickade just att Johanna har fått igångsättningsdropp nu så nu är det på gång.

Kanske blir en liten bebbe till imorgon.    

Av Barbro Åberg - 9 februari 2011 11:34

Lite sen idag men har pysslat med lite annat. Varit och fikat hos Patrick och Johanna, hon blir igångsatt idag så jag ska skjutsa in dom till kl 1. Jag har städat ur badrumsskåpet och slängt sånt som blivit för gammalt och ställt allt brevid varandra istället för huller om buller.

Nu sitter jag och äter lunch, stekt potatis och falukorv sen igår.

Solen skiner och det är lite minusgrader, kanske ska ta en prommis sen. Ringa Millan å se va hon gör, tråkigt att gå själv!

Idag ska jag gå och träna, träffade sensei igår så jag lovade honom att komma så det är bara att gå dit!! Suck det som har varit så skönt att slippa! (latmasken som talar).

Undrar om jag ska ta och göra lite fler pizzabullar eller om jag ska dammsuga och torka golvet?? Kanske till och med orkar båda?! Njä!!

Om mej


Gjorde en gastric bypass operation den 11/1-11 och har berättat lite om vägen till ett lite smalare liv.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Bloggar jag följer

ankanplankan.wordpress.com

hea71.bloggplatsen.se

bypassoperation.blogg.se

imsavimsas.blogspot.com

mygastricbypassoperation.blogg.se

alladessaliv.blogg.se

lenalindberg.bloggplatsen.se

eela.bloggplatsen.se

besöksräknare

Min gästbok

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

viktgradering


Ovido - Quiz & Flashcards