babsan22

Alla inlägg under februari 2011

Av Barbro Åberg - 20 februari 2011 10:31

Solen skiner och det är -10, alldeles ypperligt väder för att vara ute i. Själv ska jag åka till Heron City för att leverera Andreas på bowlingkalas.

Vi var på Vårby gårds bowling igår och då hörde vi oss för om bowlingkalas där och det är mycke billigare, bättre banor och trevligare miljö. 110 kr/barn och då får dom 1 timmes spel, hamburgerbuffé med pommes och bröd samt en glasspinne till efterrätt. Vi har kollat på Sydpoolen oxå men där har dom höjt priset nåt grymt så det skulle gå på minst 1500:- för hans kalas. Big no no.

Nu måste vi åka till kalaset. Återkommer kanske!

Av Barbro Åberg - 19 februari 2011 09:32

God morgon alla glada (och ni andra)!

Igår var vi ner till Micke och Millan på kvällen. Millans syster Anna och hennes kille Jason har kommit från England och hälsat på. Idag ska vi iväg och bowla och sen äta tacos hemma hos dom ikväll. Skulle visst bli ganska många för Annas pappa och deras bror skulle oxå komma så med alla barn så blir vi väl 17 stycken tror jag. Ska nog gå bra, ungarna får äta i vardagsrummet (som vanligt ;)).

Smygvägde mej idag för att kolla om gårdagen hade nån negativ effekt men ligger kvar på -13 kg men känner mej lite svullen idag, ringarna satt lite hårt. Fast det är varmt här inne och för en gång skull så fryser jag inte (än). Ska ta och börja på min aprikoskräm så kommer väl det att ändra sej strax. Ska leta upp mina tofflor innan jag blir kall om fötterna. -16,4 grader ute, fast solen skiner så det är helt underbart väder. Jason vill väl säkert ut och åka pulka idag, passa på att leka i snön när dom kommer till Sverige.

Nu ska jag laga Andreas täckbyxor. Trots att han inte åker arselkana så har dom gått sönder i rumpan, undrar hur det går till???!! Hängt i garderoben och gått sönder?!

Av Barbro Åberg - 18 februari 2011 18:10

Så har det gått en vecka, första arbetsveckan, överlevde den oxå!!    

Har lite ont i fötterna och ryggen men det går väl över.

Nån som har nåt bra förslag på fredagsmiddag?? Hatar att försöka komma på vad man ska äta. Har hela frysen full med kött och annat men ingen som helst fantasi.

Sen kan det ju va bra om man plockat ut nåt dan innan så det hunnit tinat men inte jag inte så då sitter man här med full frys och tom kyl samt ingen som helst fantasi.

  Känner mej lite hjärndöd idag, stängde ner systemet direkt när jag klev utanför dörren på jobbet så det inte överbelastas.

Köpte ju aprikoskräm så jag ska kanske skippa middagen helt och ta det med lite macka bara. Får spåna lite idéer med resten av familjen. Makaroner?? Wow vilken lyxmiddag!! Nä får nog börja engagera mej så det händer nåt innan det går för långt så jag blir illamående och då vill jag inte ha nån mat även fast att det är för att jag är hungrig.

Ha en trevlig fredagskväll så återläses vi imorgon!!  

Av Barbro Åberg - 17 februari 2011 16:46

Idag har jag åter gjort själ för lönen, vilken helvetesdag!! Sååå mycke luncher och ensam i köket. Men jag hann för jag är så förbannat duktig!!    Tur att jag är så himla ödmjuk eller hur!    

Idag har min lilla Emmerson varit hemma från skolan, 38,6 i feber i morse, ont i halsen och kroppen. Sen trodde hon att hon skulle få gå i skolan imorgon, eller hur!!

Kul att hon vill gå till skolan men inte till vilket pris som helst. Vara hemma, äta alvedon och gosa med varm vetekudde.

Snart ska jag börja med min avancerade matlagning, antingen kebab och klyftpotatis eller färdiga portionspizzor i ugn. Blir nog dom känns det som! Orkar inte nåt mer tankekrävande. Jag orkar en halv så får barnen ta de andra eller så blir det till matlåda.

Bye for now!

Av Barbro Åberg - 16 februari 2011 21:18

..som jag jobba stängning. Sen var det bara att springa till träningen. Tur att man jobbar i närheten så det bara tar 5-7 minuter att ta sej dit. Onsdagar är roligast för det är kata.

Ska säja tack mina vänner att ni tror på mej när jag själv inte gör det.

Idag har vi verkligen gjort själ för lönen oxå, helvete va mycke vi hade å göra mellan halv 4- 5 ungefär. Kiia jobba över i en halvtimme till och med.

Så nu har jag duschat, fått i mej en smörgås med lördagskorv och druckit massa vatten, ska hinka i mej lite till innan läggdax. Men nu är jag skönt trött i hela kroppen, prata med Sabina (min massör) idag om att jag behövde henne. Måste ta och ringa henne innan mina axlar säjer upp sej från mej!!    

Nä nu ska jag softa lite i soffan. Natti natt!!

Av Barbro Åberg - 15 februari 2011 18:31

..arbetsdagen avklarad och jag tror jag har ont i hela kroppen. Måste köpa nya skor för jag har åter igen fått ont i hälarna som jag inte haft under hela sjukskrivningen. Sen har jag nog lite träningsvärk sen gårdagens träning oxå!  hehe Lagt av mej lite tror jag. Men snart så blir jag fast och fin i hullet igen.

Gör inget om man skulle kunna gå ner lite i vikt oxå, börjar bli lite less på min skitkropp som inte släpper ifrån sej nåt.

Mats pratade med en kille när han väntade på Emmas träning som hade gjort samma op som jag fast en vecka senare och han hade gått ner 27 kilo. Dubbelt så mycke som mej på kortare tid!!     Skitkropp!!!!!!!!!!!!!!!

Hoppas det börjar hända nåt nu när man rör sej till och från jobbet och på jobbet annars så känns det ju djävligt onödigt att ha gjort operationen. Undrar om man kan ändra sej nu när det fortfarande inte händer nåt?!

Av Barbro Åberg - 14 februari 2011 14:55

..va nu avklarad. Kändes som att jag inte varit hemma nåt utan jobbat hela tiden. Lite ont i benen efter man stått och gått hela dan men förutom det så va allt som vanligt.

Kom ihåg allt som skulle göras till och med..!   

Och till dagen i ära så får jag gratulera alla nära och kära och alla andra på Alla   dag. Hoppas ni får/fått massor med blommor och choklad! Jag fick kort från barnen i morse som dom gjort, gullungarna. Lite omtyckt är jag. Har inte varken köpt eller gjort nåt själv. Kanske man borde ha gjort..?! Dom får god mat till middag och sen äran att gå på träningen! Våra underbara måndagar!!

Tvättstuga 14-18

Andreas tränar 17-18

Emma 18-19

Mats och jag 19-20. Middag ska va klar vid 16 så Andreas hinner äta innan. Lite pyssel, tur att man slutar 14.00 och har 10 minuters gångväg hem.

Från och nästa vecka så blir jag av med mina onsdagskvällar och får jobba 7-16 istället, jätteskönt att slippa stressa som en galning till träningen. Fast igengäld så har jag inget att skylla på när jag inte känner för att träna!!    

Av Barbro Åberg - 13 februari 2011 11:38

Igår var vi ju på teater eller musikal, Sugar - I hetaste laget. Riktigt bra med många skratt. Sen åkte vi hem till mej och käkade. Hade gjort smörgåstårta, potatissallad, sallad, lite kallskuret.

Nu har vi varit hos Patrick och Johanna och ätit frukost. Stoppmätt!! Fick i mej en halv fralla och ett glas blåbärssoppa. Fick inte ens i mej teet. Man vill så mycke mer!!

Idag är det oxå sista dan på "ledigheten". Lite tråkigt för man har ju lyckats bli lite bekväm men ska bli skönt att komma igång med vanliga livet. Så imorgon blir det ingen blogg på morgonen, får se när jag hinner. Slutar 2 men har tvättstugan direkt när jag kommer hem och sen är det träningar resten av kvällen för oss allihopa. Ska försöka få in lite blogg nånstans mitt i allt.

Ha det!

Om mej


Gjorde en gastric bypass operation den 11/1-11 och har berättat lite om vägen till ett lite smalare liv.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Bloggar jag följer

ankanplankan.wordpress.com

hea71.bloggplatsen.se

bypassoperation.blogg.se

imsavimsas.blogspot.com

mygastricbypassoperation.blogg.se

alladessaliv.blogg.se

lenalindberg.bloggplatsen.se

eela.bloggplatsen.se

besöksräknare

Min gästbok

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

viktgradering


Ovido - Quiz & Flashcards