babsan22

Alla inlägg den 10 februari 2011

Av Barbro Åberg - 10 februari 2011 18:54

Åkte och hämtade de nyblivna föräldrarna vid 2-tiden. Tog mej en lite gosigos på sjukhuset. Dom luktar så gott så det svider till lite i äggstockarna.    

Sen åkte jag och Millan till Skärholmen och köpte en heliumballong som det står babyboy på samt en pyjamas och ett par skituffa adidastossor i storlek 17.

Hem och slog in paket. Mats gjorde sin berömda köttfässås, gottigott!!

Nu åkte han och Emma ner på hennes träningen så ska jag, Andreas och Hillsen gå upp och gratta föräldrarna. Blir inte så lång stund utan dom ska få boa in sej ensamma.

Har inte blivit så mycket om mej senaste tiden har jag märkt, snöat in lite på bebben. Händer inte så mycket i mitt liv just nu, har stått still väldigt länge viktmässigt. Min skitkropp vägrar släppa i från sej ballasten.

Nu ska vi gå så BYE!

Av Barbro Åberg - 10 februari 2011 12:32

Idag har jag varit nere på jobbet och hälsat på samt fikat med Lotta och Pethra. Satt i över 2 timmar och snacka skit. Riktigt skönt att bara vara ibland, fast det börjar ju bli lite tråkigt att inte göra nåt.

Fast jag och Millan ska till Skärholmen när jag väckt henne och köpa en bebisen-är-född ballong till Patrick och Johanna. Fanns jättemycke roliga grejer i den butiken.

Och på lördag ska jag ju på teater med mamma och syrran. Ska bli trevligt. Ska göra smörgåstårta som vi ska äta när vi kommer hem. Samt lite potatissallad och kallskuret (som jag får äta!!). Millan har lovat att skjutsa och hämta oss så slipper mamma gå så långt. Fråga mej inte va vi ska se, på oscarsteatern tror jag det va. Ska kanske kolla upp det så man vet vad man kan förvänta sej.

Nu ska jag äta klart min rödspätta innan det blir alldeles kall. Bye!

Om mej


Gjorde en gastric bypass operation den 11/1-11 och har berättat lite om vägen till ett lite smalare liv.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Bloggar jag följer

ankanplankan.wordpress.com

hea71.bloggplatsen.se

bypassoperation.blogg.se

imsavimsas.blogspot.com

mygastricbypassoperation.blogg.se

alladessaliv.blogg.se

lenalindberg.bloggplatsen.se

eela.bloggplatsen.se

besöksräknare

Min gästbok

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

viktgradering


Ovido - Quiz & Flashcards