babsan22

Alla inlägg under maj 2011

Av Barbro Åberg - 2 maj 2011 17:03

Allt har som vanligt gått i ett. Aldrig en lugn stund på jobbet. Tiden går fort förvisso men när man inte ens hinner gå på toa så...

  Idag var Emma och jag till ortopedkliniken i Södertälje och hämtade ut hennes inlägg. 1600 kr senare åkte vi hem. Nu får jag verkligen hoppas att dom hjälper oxå så man inte slängt dom pengarna i sjön.

  Och igår började jag läsa min bok så nu kommer jag inte att ha tid med något annat. Vill verkligen inte göra nånting annat men just nu är det ingen idé jag ens börjar läsa för jag ska snart till tvättstugan och sen är det träning.

  Har ett litet bloggtips oxå om nån vill gå in och kolla vad min dotter Emma har för sej.         www.fotoavemma.bloggplatsen.se

  Dagen middagstips är rester från helgen. Jag åt pyttipanna och dom andra tog potatisgratäng och diverse kött som blev kvar. Hade verkligen inte tid idag för nåt mer avancerat så det är tur att man sparar mat.

  Dagens utmaning nr 4: Stjärntecken. Och jag är kräfta.


Stjärntecknet Kräftans egenskaper

 



Omtänksamma Kräftan sätter familjen och vännerna i främsta rummet. En hemkär och förstående natur som värdesätter långvariga vänskapsband. I relationer och samarbete kan Kräftan vara försynt och försiktig, tassa lite som katten kring het gröt. En reserverad men samtidigt social natur. Kräftan är känslig för omgivningens reaktioner och söker uppskattning och bekräftelse.

Kräftan är en romantiker som tycker om att samla minnen. Uppväxtmiljön och barndomsvänner brukar ha stor betydelse långt upp i åren. En trofast och varmhjärtad person, som är angelägen om att bevara kontakten med släkten, vännerna och sin historia. Kräftan älskar att samla foton och ägodelar som väcker kära minnen.

Vattentecknet Kräftan styrs av Månen. Det gör Kräftan sensitiv och lyhörd. En sökande känslomänniska med hjärtat på rätt ställe. Den som är präglad av detta vattentecken sträcker gärna ut en hjälpande hand. Den stora känsligheten gör att Kräftan är sårbar till sin läggning och tenderar att ta saker personligt. Samtidigt finns en outtömlig värme som Kräftan gärna delar med sig av. Det är viktigt för Kräftan att känna sig behövd och uppmärksammad, att få sympati och uppskattning. Med sin mjuka och förstående läggning får Kräftan många förtroenden och själsfränder. Den som är präglad av detta emotionella tecken söker sig gärna till roller där möjlighet ges att visa omsorg om andra.

En beskyddande läggning är kännetecknande liksom ett stort trygghetsbehov. Kräftan ställer alltid upp för en vän i nöd och behöver få uttrycka sitt rika inre liv. En kreativ ådra hör ofta till bilden. Intuitionen är stark och hemmet är Kräftans bas. En fantasifull och humoristisk känslomänniska, som gärna roar och pysslar om sina närmaste.
Av Barbro Åberg - 1 maj 2011 12:14

Höll ju på att glömma!!

Utmaning nr 3: Favoritpryl

Just nu så är det nog gullet som jag knappar på just nu. Min Acer Aspire, laptop. För övrigt är jag nog inte såå prylgalen. Annat än datorn så skulle det nog bli kai-kniven eller min victorinox. Går inte att laga mat utan en schysst kniv. Förstår inte dom som köper nåt skit från ikea eller annat laserslipat skräp. Lägg 5-800 på en kniv och ta hand om den så håller den resten av livet!! Har 3 favoriter i knivblocket med bra balans och fin skärpa!!

Av Barbro Åberg - 1 maj 2011 10:47

..och 1a maj. Alla är väl ute och demonstrerar??! Eller inte! Fattar inte idén i det hela, som om regeringen skulle bry sej för att jag går i ett demonstrartionståg här i Tumba eller ens om jag åkte in till stan för att stå utanför Rosenbad och vifta med nåt plakat.

  Igår var vi ner till ängen för att titta på brasan, jisses vad fort den brann ner. 10 minuter så var det nästan över. Dom hade nåt uppträdande på scen, 3 negerkillar som körde nåt hip-hop skit. Dom va säkert jätteduktiga om man gillar sånt men nääää, skitmusik!!! Och så var det jättekallt, vi va där en timme och jag tror att jag nästan frös fast.

  Fisken vi grillade igår blev jättegod, 1 röding och 1 havsabborre som vi grillade hela med kryddor och så hade jag fyllt dom med citron, lök och rotselleri i den ena och kålrot i den andra. Blev riktigt gott men fisk är alltid gott tycker jag.

Om mej


Gjorde en gastric bypass operation den 11/1-11 och har berättat lite om vägen till ett lite smalare liv.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Bloggar jag följer

ankanplankan.wordpress.com

hea71.bloggplatsen.se

bypassoperation.blogg.se

imsavimsas.blogspot.com

mygastricbypassoperation.blogg.se

alladessaliv.blogg.se

lenalindberg.bloggplatsen.se

eela.bloggplatsen.se

besöksräknare

Min gästbok

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

viktgradering


Ovido - Quiz & Flashcards