babsan22

Alla inlägg under augusti 2011

Av Barbro Åberg - 10 augusti 2011 17:32

..och jag överlevde även denna. Trist bara att hjärnan fortfarande står i stand-byläge.

  Idag har det regnat och åskat som bara den. Barnen var hemma själva och ringde och var lite rädda. Dom tyckte det var läskigt. Kunde tyvärr inte göra något eftersom jag var på jobbet.

Haft ganska mycke att göra idag, skönt för då går tiden fortare.

  Håller fortfarande på och rensar ur frysen så idag blev det återstekta pannkakor. Skar dom i smala remsor och stekte. Mycke gott men fick en sockerkick av sylten och glassen så jag kände mej lite drogad efteråt. Får dricka extra vatten och mjölk så blir det nog bra.

  Imorgon blir det pasta carbonara så vi får bort lite bacon, har tydligen lyckats handla på mej en hel massa.  

 Griskulting Lite kan jag göra av med till potatisbullarna jag hittade i frysen oxå!!  ;))

Av Barbro Åberg - 9 augusti 2011 21:36

Det blev en liten runda på 40 minuter knuffandes på barnvagn i alla uppförsbackar som ska vara här. Som att gå till jobbet, tar 7 minuter dit men det dubbla hem för det är uppför hela vägen. Ibland kommer en fundering på om jag inte ska cykla till jobbet men förkastar den idén för jag vet att man får släpa cykeln hem sen. Rulla dit, släpa hem!!

Kollat lite TV men nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mej och läsa lite tror jag bestämt så jag blir klar med lilla boken nångång! Iallafall kommit halvvägs. Många svåra och konstiga ord.

Av Barbro Åberg - 9 augusti 2011 19:19

Andra arbetsdagen är avklarad och jag överlevde även den. Börjar känna mej lite trött i kroppen. Man är ju inte van att gå upp kl 6 direkt!! Har väl sovit till åtminstone 10 under semestern.

Nu kom Patrick och fråga om jag ska med ut och gå så jag hänger på. Återkommer!!

Av Barbro Åberg - 8 augusti 2011 20:24

 Gjorde säkert fel men vi får se vad som händer!!

http://www.bloggtrafik.nu/run.php?id=130813


Får se om det kommer nån.

Av Barbro Åberg - 8 augusti 2011 15:04

Överlevde första arbetsdagen. Tur att det var en kortis idag, 7-14. Värre imorgon när jag jobbar 7-16.30 Skönt att det var lite lagom mycket att göra oxå. Inte så man gick på knäna och inte pilla navel.

  Och som vanligt hem fort som attan för att fixa tvättstugan. Ska snart knalla tillbaka dit, tänkte bara tala om att jag överlevde dag 1.

  Tänker inte ens vara avancerad till middag utan tog fram fiskgryta ur frysen. Måste börja tömma så vi blir av med alla rester. Alldeles knökfulla lådor. Får se om jag hittar nåt köttaktigt till imorgon, kan ju inte äta fisk alldeles för ofta för då kommer vi ju bli jättesmarta!! Köpa ägg och potatis och göra pyttipanna kanske. Har mycke kött och korvrester. Det blir nog bra, kanske till och med stuvad pytt?! Blir Mats glad. Tål att tänkas på!!

Av Barbro Åberg - 7 augusti 2011 17:06

Vardagen närmar sej med stormsteg. Ganska skönt egentligen.

  Idag har jag äntligen fått tummen ur röven och tvättat fönstren på andra sidan, bara inglasningen kvar. Så vad händer när jag är klar?? Så klart började det att regna!! Men nu är dom iallafall rena och gardiner bytta! Ska bara fixa blommorna och snygga till dom efter deras dusch.

  Var ner till Micke och Millan och beställde spriten för Turkietresan oxå så nu är det klart. Bara parfymen till hemresan kvar.

  Samt varit upp till Antti och Mia och grattat gubben som fyller 50 på onsdag men då är dom i Finland. Dom tar 5-båten idag.

  Till middag idag blir det ostbågspanerade gösfiléer med kokt färsktpotatis. Ska bli sååååååå gott!! Älskar fisk! Tur nog så gillar även resten av familjen det oxå. Emma skulle kunna äta fisk varje dag om hon fick. Skulle bli trist i längden.

Av Barbro Åberg - 6 augusti 2011 13:36

Semestern är över och det regnar. Skönt förvisso för nu var det så torrt överallt så det gjorde till och med ont att gå på gräset. Kanske det kommer lite svamp igen. Jippie!!

Idag har det inte blivit nåt gjort förutom att jag var ner till centrum för mina b12-tabletter tog slut så jag var tvungen att åka ner till apoteket. Passade på att svänga in och säja hej till mina arbetskamrater. Dom hade helt dött. 5 pers på 1 kund typ. Sen en sväng på ICA och sen hem. Hade tur för regnet hade fikapaus när jag gick från bilen. Nu regnar det ganska bra igen.

  Undrar om jag ska slänga på en film?! Ungefär så mycke jag känner för just nu.

Av Barbro Åberg - 5 augusti 2011 11:03

Officiella sista semesterdagen. Eller jag ska väl inte klaga för vi ska ju till Turkiet om ca en månad så då är jag ju ledig 8 dagar till. Ska bli ganska skönt att börja jobba igen.

Idag ska jag till Bromma till XXL. Det finns ett enormt köpcenter där med XXL, stadium, coop plus en massa andra butiker, vet inte vilka. Det är iallafall mycket billiga priser. Ska kolla om jag hittar en ny bikini. Har bara en och det kan va skönt att ha och byta med.

  Emma ska till Filippa idag och eventuellt sova över, Mats och Andreas ska på bio vid 3 så då får jag lite ensamtid igen. Andreas ville kolla Bilar2 i 3D. Får vi se vad Mats tycker om det. Han är ju inte nån fan av tecknad film för det första och var väldigt avog till att kolla i 3D men Andreas stog på sej. hehe Hoppas han blir positivt inställd.

Får jag fixa middan tills dom kommer hem. Andreas beställde spagetti och köttfärssås.

Nu ska jag åka. Tjillevipp!!

Om mej


Gjorde en gastric bypass operation den 11/1-11 och har berättat lite om vägen till ett lite smalare liv.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Bloggar jag följer

ankanplankan.wordpress.com

hea71.bloggplatsen.se

bypassoperation.blogg.se

imsavimsas.blogspot.com

mygastricbypassoperation.blogg.se

alladessaliv.blogg.se

lenalindberg.bloggplatsen.se

eela.bloggplatsen.se

besöksräknare

Min gästbok

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

viktgradering


Ovido - Quiz & Flashcards