babsan22

Alla inlägg under augusti 2011

Av Barbro Åberg - 18 augusti 2011 19:45

Veckan är snart slut. Går så otroligt fort. Tänkte nog åka till mamma imorgon redan så det bllir nog ingen blogg då. Återkommer lördag.

  Idag har jag varit med Emma till Solna till Idrottskliniken. Vi fick remiss dit i slutet av juli för koll och blev skickade på röntgen till Cityakuten och nu så skulle vi få domen på hennes fötter varför hon har ont och om det skulle bli operation.

  Operation blev det inte för hon har en inflammation runt kulan som bär stortån så det är vila, voltarengel och fotinläggen som gäller. Ingen karate på minst ett halvår. Eller ingen sport eller rörelser som trycker på stortådynan. Cykling, simning och eventuellt ridning är sånt hon får göra. Skönt att det inte blev operation iallafall!!

  Har börjat få in i kroppen att dricka mycke vatten, Tack Pethra. Är just nu inne på 4e flaskan. Nackdelen med allt drickande är att det måste ut oxå. Djävla springande på muggen.    

  Midddagen idag blev ytterligare en tömning av frys. 3 askar med lasagne. Fortsätta så här så är det snart jättetomt!! Bra, bra.

  Glömde tala om igår att jag har beställt plats för att dansa zumba på måndag. Ska bli jätteroligt. Kommer ha så ont i hela kroppen på tisdag.    

Kommer det vara värt!!

Av Barbro Åberg - 17 augusti 2011 18:55

Så nu kan jag väl tycka att jag är rätt nöjd för den här gången. Tar gärna emot kommentarer om vad ni tycker. Ska bara hitta nåt bra bildredigeringsprogram och lära mej hur man fixar till bilder så kanske jag oxå kan bli lite avancerad. Just nu får ni kolla min fina nuna som den är. hehe

  Idag har vi haft asmycke att göra på jobbet men har ändå hunnit dricka en massa vatten. Pethra tjatar på mej så jag inte glömmer  ;)). Inne på min fjärde flaska.

  Middagen idag blev fiskbullar i hummersås och kokt potatis. Länge sen och gott i gott!! Bara frågan vad jag ska hitta i frysen för att göra imorgon. Får väl gräva lite.

  Till helgen tänkte jag åka till mamma och plocka lite svamp, förhoppningsvis!! Håll tummarna att jag hittar massvis med kantareller.

Av Barbro Åberg - 16 augusti 2011 21:52

Bättre sent än aldrig!!

Nu har jag börjat med att ändra om min bloggsida. Ja jag blev ju inte riktigt nöjd än så oroa er inte över textsnittet. Orkade bara inte fortsätta idag utan tänkte skriva lite innan det är dags att nanna kudde.

Man har 3 kategorier att fixa till. Text, rubrik och meny och alla har ju samma snitt men de ser ju olika ut beroende på var det sitter. Som ni ser nu så har jag samma textsnitt på alla platser men ska ändra till lite bättre. Det är ungefär 100 olika textsnitt att kolla igenom och jag får kolla allihop på alla kategorier så det tar sin lilla tid. Skriver upp vilka jag gillar så jag slipper kolla igenom fler gånger. Än så länge har jag kommit till rubrikerna och börjat lite på texten.    

  Har inte tålamod för sånt här. Skulle aldrig kunna vara webdesigner eller nåt sånt för det här är ju riktigt booooooring!! Tur att nån tycker det är kul!

  Annars har dagen varit lugn, jobbade 7-16.30 och sen hem och lagade mat. KOnstigt att det aldrig blir mat om inte jag fixar. Oavsett när jag slutar jobbet och alla andra är före mej hem. Har nog skämt bort dom alldeles åt h-vete!!

  Har iallafall varit duktig och dragit fram spisen och städat bakom den, usch och fy!! Skulle nog ha gjorts för ett tag sen!!  

  Nu ska jag natta mej. God natt och sov gott! 

Av Barbro Åberg - 15 augusti 2011 15:08

..som vanligt. Slutar 2 och snabb promenad upp för alla backar. Konstigt att man aldrig vänjer sej med dessa förbannade uppförsbackar!!

  Idag har det varit HELLDAY på jobbet. Började ganska bra och halvlugnt men sen...

Märks att de allra flesta har slut på semester nu. Herre djävlar va jag har sprungit idag. Blev till och med lite svettig och då har det varit mycke för jag brukar sällan svettas. Men tiden går iallafall fort.

  Lever på att det bara är 3 veckor kvar!!  Turkey here we come!!

Pine Bay Holiday Resort



Av Barbro Åberg - 14 augusti 2011 19:56

Nyduschad och fin och väntar på att Emma ska bli klar oxå så vi kan äta lite ost och kex som avslutning på veckan.

  Skulle vilja ändra om lite på min hemsida men är totalt värdelös på allt som har med datorer att göra. Är glad att jag ibland lyckas lägga upp bilder och skriva lite. Ankan hade ändrat såg jag och det blev kanonbra, skulle oxå vilja..!!! Får väl ta mej i kragen nångång och fördjupa mej i dataträsket så kanske jag oxå börjar fatta nåt. Mats blir alltid skitsur varje gång han ska visa nåt och då säjer han att jag ska fråga men när jag gör det så går han i taket, karlar!!!

  Nångång ska jag överraska er och mest mej själv gissar jag..!   

Nu säjer jag God natt alla vackra. Trevlig kväll!! 

Av Barbro Åberg - 14 augusti 2011 09:13

Uppe med tuppen. Har en man som snarkar så tapeterna nästan släpper från väggen så det går inte att sova. Ja jag har öronproppar men vad hjälper det?? Ja han har en pryl i näsan som ska vidga borrarna, hjälper inte heller. Men han har tid hos doktorn för att göra en snarkanalys. Förhoppningsvis borrar dom upp näsan på honom så en fotboll kan passera. Ursäkta bitterheten men efter 15 år av avbruten sömn varje natt så är man inte så glad längre. Många nätter som jag funderat på att kväva honom med kudden. Borde ju få tyst på honom!!    

  Igår var vi i Strängnäs och grattade Carolina, min brorsdotter som fyllde 20 år. Käkade smörgåstårta, tårta, bulle, kakor, kaffe. Gott! Åkte hem så vi var hemma till 6.

  Käkade ute på kvällen (jag tog som vanligt doggy-bag) och sen åkte vi hem och satt på gården med grannarna till 1 tror jag klockan var. Mycke dagg.

  Gårdagskvällen var jättekonstig för vi såg säkert 10-15 stjärnfall varav 1 så såg man svansen jättelänge. Så nu har jag önskat mej jättemycke!! Glömde önska mej en snarkfri man dock!! Attans!!

Av Barbro Åberg - 13 augusti 2011 09:04

Första veckan avklarad och det gick ju bra. Kul när kunderna har saknat en och märker att man varit borta. Det roliga är att många har kommenterat att jag gått ner i vikt nu när jag kommit tillbaka men jag har stått still sen i april. Fast då såg dom mej väl varje dag så det är svårt att se nån skillnad?!

  Igår var jag inte ute och surfade, jo förresten var en liten sväng på fejjan innan middan. Vi lagade schnitzel och råstekt potatis. Mats skala potatis och sen stekte. Jag skivade den och la i vatten. Bankade köttet och fixade schnitzlarna. Rökt skinka på halva och sen ost så det täcker skinkan, vik ihop. Dubbelpanera = vänd i mjöl, vänd i ägg, vänd i ströbröd. Ha salt och vitpeppar i både mjöl och ströbröd. Stek på svag värme tills osten börjar sippra ut. Servera med kryddsmör. Nyttigt?? Nja inte värst men god avslutning på veckan.

  Sen gick vi ut och satte oss på gården med grannarna. Trevligt men det är verkligen ingen värme längre. Precis som förra året så blev det höst direkt i augusti. Gick in vid 11-tiden.

  Idag ska vi till Strängnäs för att gratta min äldsta brorsdotter som fyller 20 idag. Stora flickan!! Usch vad tiden går. Det är på barnen man ser att man blir äldre, iallafall i ålder. Känner mej inte så värst gammal egentligen, jo ibland är man ju runt 90 men annars så är det nog 29 som gäller. Fast var man gråhårig vid 29??

Av Barbro Åberg - 11 augusti 2011 18:33

..av första veckan efter semestern. Börjar känna mej rätt mör i kroppen och fram för allt i knoppen. Varit helt bombad idag. Värre blev det av att det var ganska lugnt. Fast jag lyckades iallafall inte göra några fel (peppar, peppar).

  Idag kom Emma ner till mej för att hjälpa till att bära hem varorna vi handlade. Tungt att konka på mjölk så vi tog var sitt handtag!

Till middag blev det spagetti carbonara. Gjorde hur mycke som helst men det räckte knappt till Mats matlåda. Blev sås kvar men ingen spagetti så jag fick koka lite mer så jag oxå fick lite mat imorgon. Ungarna äter som grisar när det är carbonara, borde förvisso ha lärt mej det men tyckte jag tog i ordentligt med både sås och pasta. Men, men...

Måste hitta nåt för ungarna att ha till lunch imorgon då..! Hm. Kanske nöjer sej med lite potatisbullar?! Eller nudlar?

Om mej


Gjorde en gastric bypass operation den 11/1-11 och har berättat lite om vägen till ett lite smalare liv.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Bloggar jag följer

ankanplankan.wordpress.com

hea71.bloggplatsen.se

bypassoperation.blogg.se

imsavimsas.blogspot.com

mygastricbypassoperation.blogg.se

alladessaliv.blogg.se

lenalindberg.bloggplatsen.se

eela.bloggplatsen.se

besöksräknare

Min gästbok

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

viktgradering


Ovido - Quiz & Flashcards