babsan22

Alla inlägg den 29 maj 2012

Av Barbro Åberg - 29 maj 2012 18:46

Dagen började med att jag upptäckte att nån djävla idiot varit i mitt skåp och snott varenda djävla penna som jag tagit med mej hemifrån ur min privata samling. Han/hon hade lämnat 1 penna. Letade runt och hittade en del av alla jag tagit med mej. Idioten visade sej sen vara min chef!! Hur i hela helvete man kan komma på att sno pennor som dom inte själva köpt in till företaget?! Spelar ingen roll hur djävla många jag har i mitt skåp om det inte är såna dom köpt och det sa jag oxå. Skiter i att det är pennor, det är principen!! MAN GÅR INTE OCH ROTAR I ANDRAS SKÅP!!!!!!!    Numer är det skåpet låst! Trodde inte man skulle behöva göra det men har lärt mej den hårda vägen! Trist när inte ens cheferna bryr sej vad som är ditt eller mitt, varför ska då jag?? Om jag behöver bröd kan jag bara ta hem det då?? För jag behövde det just då!

  Börjar VERKLIGEN bli dags för förflyttning känner jag. Blir bara mer och mer irriterad på alla idioter som arbetar där för varje dag som går.

  Ska nog börja se mej om efter nåt annat, dags att sluta vara bekväm. Har lovat Maja att vänta tills hon går i pension och det gör hon i maj så jag får väl stå ut så länge, kanske!!

  Sen har jag haft tjafs med lille sonen som har blivit en riktig liten skit. Vet inte vad som flugit i honom. Säjer emot, gör som han tycker, stöddig och då blir hans mamma ARG!! Just nu har han både data och TV-förbud. Höll på att bli av med både datan och TVn helt och hållet men han ringde och bad om ursäkt. Och sen gjorde han ett fint kort och gav mej. Tur för honom!


Ber om ursäkt för mina mindre muntra ord men det var skönt att få ventilera!

Nu har Herr Gusto gett mej en kopp kaffe så nu är jag nöjd igen.    

Om mej


Gjorde en gastric bypass operation den 11/1-11 och har berättat lite om vägen till ett lite smalare liv.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Bloggar jag följer

ankanplankan.wordpress.com

hea71.bloggplatsen.se

bypassoperation.blogg.se

imsavimsas.blogspot.com

mygastricbypassoperation.blogg.se

alladessaliv.blogg.se

lenalindberg.bloggplatsen.se

eela.bloggplatsen.se

besöksräknare

Min gästbok

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

viktgradering


Ovido - Quiz & Flashcards